3 Essentiële elementen voor een Kodision bedrijfsuitje

Kim Driessen, Officemanagement & Interne communcatie

Een bedrijfsuitje organiseren voor 70 collega’s is een uitdaging. Hoe vind je iets wat iedereen leuk vindt? Hoe kies je iets waar iedereen aan mee kan doen? Een hele verantwoordelijkheid als je zoals ik dit uitje regelt.

Bij Kodision staat plezier in het werk voorop. In deze blog deel ik de 3 elementen met je, die nodig zijn om een passend bedrijfsuitje te organiseren. Misschien laat je je inspireren. Je krijgt in ieder geval een beeld van wat wij bij Kodision belangrijk vinden in bedrijfsuitjes.

1. Zorg voor competitie

Hoewel we graag met elkaar samenwerken gaan we met even veel plezier de competitie met elkaar aan. Voor een bedrijfsuitje zoeken we daarom altijd naar een activiteit waarmee we aan teambuilding doen, maar ook de competitie op zoeken.

Dit keer kiezen we ervoor om in onze plaatselijke dierentuin Burgers’ Zoo een speurtocht te doen. Via WhatsApp ontvangen we aanwijzingen voor plekken in de dierentuin. In teams rennen we rond op zoek naar de juiste plek én de leukste selfiepose. Op deze manier is iedereen actief bezig en strijden de groepen met elkaar voor de eerste plek.

2. Goed eten en drinken is essentieel

Of het de vrijdagmiddagborrel is, de maandelijkse Company meeting (met bier en broodjes kroket) of het kerstpakket (gevuld met etenswaren en die goede fles wijn), bij Kodision houden we van lekker eten en drinken.

Een bedrijfsuitje is dan ook niet compleet zonder een goede maaltijd. Om er een succes van te maken zorgen we dat er een ontvangst is met koffie en iets lekkers. De dag sluiten we af met een barbecue waar we, met een bord eten en een goed gevuld glas, de tijd hebben om bij te praten.

3. Het feest stopt niet om vijf uur

We hebben lol gehad. De winnaars hebben zout gestrooid in de wonden van de verliezers, de barbecue is uitvoerig gebruikt en de drankjes hebben rijkelijk gevloeid. Toch willen we nog niet dat deze dag voorbij is. Daarom is misschien wel het belangrijkste element voor een Kodision uitje: de mogelijkheid tot een afterparty.

Na zo’n dag gaan we graag met elkaar de stad in. We bezoeken een paar van de bekendste bars van Arnhem, de shotjes komen op tafel en als de avond ver genoeg vordert, wordt er ook nog gedanst.

De volgende werkdag wordt er uitgebreid nabesproken. Ook dit keer is iedereen weer veilig thuisgekomen en zijn de katers beperkt. Bij de meesten dan. Er zijn weer genoeg mooie verhalen om elkaar mee te vermaken de komende periode.

Het einde is nog niet in zicht: jubileum staat voor de deur

Eind volgend jaar bestaat Kodision 20 jaar. De feestcommissie buigt zich nu al weer over de mogelijkheden om dit op geheel Kodisiaanse wijze te vieren. Tips zijn uiteraard welkom. Wat is jouw perfecte bedrijfsuitje?

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!
Share This