'Medior/Senior' Professional Programma

Het Young Professional Programma is niet alleen bedoeld voor Young Professionals, maar ook zeker voor jou als medior of senior IT-consultant. Afhankelijk van jouw kennis en kunde, maken we een programma die jou voorbereid op het werken bij de klant. Word ook een Kodisiaan en start jouw persoonlijke inwerktraject bij Kodision!

Wij geloven in het goed inwerken van IT-consultants, ook als ze als medior of senior al wat werkervaring hebben. Door ons inwerkprogramma leer je de producten, de cultuur en de werknemers van Kodision goed kennen. Dit doe je in een groep met jonge en oudere collega’s, zodat je je aan elkaar op kunt trekken en van elkaar kunt blijven leren.

Ervaring deelnemers

"Het leuke aan het programma vind ik dat je door de differentiatie in de groep elkaar beter kan maken. Je ervaring kan helpen om je kennis ook met andere collega’s te delen". Jeffrey Deflers - Kodisiaan

"Kodision is een erg betrokken organisatie. Ik kreeg er echt de tijd om ingewerkt te raken en daarnaast was er ruimte voor mijn eigen input." Michael Verhoef - Kodisiaan

Kennis delen bij Kodison

Wij vinden het ontzettend tof om kennis te delen, zowel intern als extern. Het is niet voor niks één van onze kernwaarden! Met dat idee hebben we de Academy opgericht. Bij de Academy geven we trainingen en webinars voor externen, en leiden we intern mensen op via het Young Professional Programma. Meer weten over Kodision en haar kernwaarden? Neem dan eens een kijkje bij ons DNA.

Bekijk ons DNA

Meer weten over het Young Professional Programma?

Neem contact met mij op, ik vertel je hier graag meer over.