MijnOmgeving training voor beheerders

In de MijnOmgeving training voor beheerders leer je wijzigingen aan te brengen in het ingerichte klantportaal, de TriplEforms MijnOmgeving. Je leert welke opties er standaard beschikbaar zijn, hoe je daar gebruik van kan maken en hoe je daar wijzigingen in doorvoert. Als jij jeinschrijft voor de training, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Voor wie?

Ben je functioneel beheerder, technisch beheerder of formulierontwikkelaar? En maakt jouw organisatie gebruik van ons MijnOmgeving klantportaal, of wil je weten hoe het zou zijn als je organisatie gebruik maakt van de MijnOmgeving? Dan is deze training wat voor jou!

Praktische zaken

De training duurt één dag en vindt plaats op ons kantoor in Arnhem. Voor deze training heb je specifieke voorkennis nodig. Je moet namelijk enige kennis of ervaring hebben met TriplEforms. Deelname aan de TriplEforms basistraining is een pré. Bekendheid met de werking van webbrowsers en webpagina's is handig.

Bekijk de TriplEforms basistraining

Inhoud van de training

In de MijnOmgeving training leer je hoe je de MijnOmgeving beheert. Denk hierbij aan het begrijpen van de verschillende inlogmethoden, het toevoegen van formulieren of menustappen, het wijzigen of vertalen van teksten en het versturen van berichten aan verschillende doelgroepen. Ook het aanpassen van het zakenoverzicht, de afgebroken zaken pagina en de koppelmogelijkheden worden uitvoerig behandeld. Tot slot komt het beheer van gebruikers, rollen en doelgroepen aan bod. Als je specifieke onderwerpen hebt die je graag behandeld wilt hebben, kun je dit vooraf bij ons aangeven. We passen de training graag voor je aan zodat je er zo veel mogelijk uit haalt!

Doel van de training

Aan het einde van de training weet je hoe je de TriplEforms MijnOmgeving zelf kunt aanpassen of laten aanpassen. Sommige dingen kun je zelf, voor andere onderdelen schakel je de specialist binnen je organisatie in. Je weet in ieder geval precies hoe jij het ingericht wil hebben!

Kennisborging

De training bestaat uit theorie en toegang tot een ingerichte cursusomgeving. Na de training ontvang je de sheets en het TriplEforms cursusproject. Hier kun je de ingerichte settings, web.config en formulieren terugzien en vergelijken met je eigen project. Zo kun je direct aan de slag na de training en kun je maandenlang terug zoeken hoe het ook alweer zat.

Inschrijven MijnOmgeving training

Wil je je direct aanmelden voor deze training? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Meer informatie? Neem contact op via academy@kodision.nl.

Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl