TriplEforms basistraining

In deze tweedaagse training leer je om in TriplEforms zelf digitale formulieren te ontwikkelen en beheren. De training bestaat uit theorie en praktijkopdrachten, zodat jij voldoende vaardigheden bezit om het in de praktijk toe te passen. Wij zorgen voor een berg aan kennis, de rest is aan jou!

Praktisch

De training duurt 2 dagen en vindt plaats op ons kantoor in Arnhem. De training is inclusief certificering, koffie, thee en lunch. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekendheid met de werking van webbrowsers en webpagina's is handig. De kosten voor deze training bedragen €2140 p.p. De training gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen.

Aanmelden training

Wat kun je na de training?

Na de training kun je met de TriplEforms Editor werken en een functioneel ontwerp maken. Ook kun je een digitaal formulier ontwikkelen en hergebruiken en ben je bekend met de verschillende mogelijkheden in koppelingen en processen die TriplEforms biedt.

Vervolgtraining

Na de training ontvang je van ons een certificaat. Er zijn verschillende vervolgstappen mogelijk, zoals een training op maat waarin je je kunt focussen op werken met de management console, het ontwerpen van digitale formulieren en het toepassen van de WCAG.

Ervaringen met deze training:


Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl