Kodision logo wit

TriplEforms basistraining

In deze tweedaagse training leer je om in TriplEforms zelf formulieren te ontwikkelen en beheren. De training bestaat uit theorie en praktijkopdrachten, zodat jij voldoende vaardigheden bezit om het in de praktijk toe te passen. Wij zorgen voor een berg aan kennis, de rest is aan jou!

Praktisch

De training duurt 2 dagen en vindt plaats op ons kantoor in Arnhem. De training is inclusief certificering, koffie, thee en lunch. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekendheid met de werking van webbrowsers en webpagina's is handig. De kosten voor deze training bedragen €1940 p.p.

Aanmelden training

Wat kun je na de training?

Na de training kun je met de TriplEforms Editor een functioneel design maken, een formulier ontwikkelen en hergebruiken en gegevens uit een database halen en gebruiken.

Vervolgtraining

Na de training ontvang je van ons een certificaat. Er zijn verschillende vervolgtrainingen beschikbaar, zoals een training op maat waarin je je kunt focussen op werken met de management console, het ontwerpen van e-formulieren en het toepassen van WCAG-richtlijnen.

Meer weten?

Ik vertel je graag meer over de TriplEforms basistraining.

Support
Kodision Ko