TriplEforms certified

In de training TF Certified leer je de nieuwe functionaliteiten per jaar. Elk jaar is er dus een nieuwe training beschikbaar met de actuele onderwerpen. Als jij je inschrijft voor de training, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Voor wie?

Ben je functioneel of technisch beheerder, product owner of formulierontwikkelaar? Dan is deze training wat voor jou! De training is handig voor iedereen die met TriplEforms werkt.

Praktische zaken

De training zal een dagdeel in beslag nemen. Voor deze training heb je specifieke voorkennis nodig. Je moet namelijk enige kennis of ervaring hebben met TriplEforms. Deelname aan de TriplEforms basistraining is een pré. Deze TriplEforms certified training gaat namelijk enkel in op de updates in TriplEforms die in 2022 gerealiseerd zijn.  De training kan zowel digitaal via Teams of op locatie gevolgd worden.

Bekijk de TriplEforms basistraining

Inhoud van de training

In de TriplEforms Certified 2022 training leer je de nieuwe functionaliteiten uit 2021. Denk hierbij aan ontwikkelingen op gebied van security, WCAG, MEBV, Authenticatie en omgevingsoptimalisatie. Als je specifieke onderwerpen hebt die je graag behandeld wilt hebben, kun je dit vooraf bij ons aangeven. We passen de training graag voor je aan zodat je er zo veel mogelijk uit haalt!

Doel van de training

Aan het einde van de training ben je op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de wetgeving en weet je hoe je de TriplEforms omgeving kunt optimaliseren. Na de training ontvang je van ons een certificaat, het bewijs dat jij op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in TriplEforms!

Kennisborging

De training bestaat uit theorie en toegang tot een ingerichte cursusomgeving. Zo ontvang je na de training de sheets en het TriplEforms cursusproject. Hier kun je de ingerichte settings, web.config en formulieren terugzien en vergelijken met je eigen project. Zo kun je direct aan de slag na de training en kun je maandenlang terug zoeken hoe het ook alweer zat.

Inschrijven TriplEforms certified training

Wil je je direct aanmelden voor deze training? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Meer informatie? Neem contact op via academy@kodision.nl.