Webinars

Wij delen graag onze kennis over relevante thema’s en ontwikkelingen voor de digitale overheid. Daarom organiseren we regelmatig interne kennissessies en webinars voor geïnteresseerden. Bekijk hieronder het aanbod en schrijf je in!

Webinar met praktijkexperts: wMEBV

De digitalisering brengt ook nieuwe wetten met zich mee. Zo gaat de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer naar verwachting op 1 juli 2022 in werking. De onderzoeken rondom dit thema zijn binnen organisaties in volle gang bezig. Kennis is één van de weinige dingen dat vermeerdert als je het deelt; daarom vertellen onze eigen MEBV experts Ella en Kaj, Marlies Klooster (VNG) en Nico de Boer (UWV) op 20 januari om 14:00 graag meer over het onderzoek naar de zorgplicht binnen gemeenten en de implementatie van de wMEBV binnen organisaties.

Kun jij er 20 januari online niet bij zijn? Meld je dan toch aan, wij sturen je na afloop de opname toe zodat je deze op je gemak terug kunt kijken.

Ja, ik ben erbij!

Livestream met tafelgasten: sleutels voor succesvolle digitale transformatie

Vertegenwoordigers van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Schadefonds Geweldsmisdrijven, gemeente Nieuwegein en de IJsselgemeenten vertellen hun visie over digitale transformatie in onze livestream. Ze hebben het over klantreizen, over het digitaal fundament, het delen van een duidelijke visie, digitale toegankelijkheid en meer. Tijdens deze webinar zul jij volop inspiratie opdoen voor een effectieve en gerichte versnelling van de digitale transformatie in jouw organisatie!

Ja, ik ben erbij!

Webinar Common Ground

In juli 2021 vertelden we jou over Common Ground, het initiatief van VNG om informatievoorziening te verbeteren. Common Ground lost de problemen van inefficiëntie, foutgevoeligheid en inflexibiliteit op. Weten hoe dit kan of hoe jij mee kunt doen? Kijk dan de webinar terug!

Terugkijken webinar

Webinar digitale toegankelijkheid

In maart 2021 gaven wij een webinar over digitale toegankelijkheid. Hierin besproken we 5 tips voor hoe jij je overheidsdiensten toegankelijker kan maken. Wil jij deze webinar graag terugkijken? Klik dan op de button en laat je gegevens achter.

Terugkijken webinar

Coming soon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van komende webinars.

Kodision Ko