Wet MEBV: digitale middelen voor klantcommunicatie

In dit webinar over de wMEBV vertelt Thomas Beniers (Native Consulting) je meer over MEBV in de praktijk en reiken we je handvatten aan om geschikte digitale middelen te selecteren die jou ondersteunen bij het voldoen aan de wet. Kun jij deze handvatten wel gebruiken? Kijk de webinar terug!

Wat komt er aan bod in de webinar?

Het informeren van je burgers is een belangrijk onderdeel van de wet MEBV. Er zijn veel eisen aan verbonden, zoals het sturen van een ontvangstbevestiging. Al die theorie is af en toe duizeligmakend, vind je ook niet? Daarom vonden wij het tijd om wat handvatten aan te bieden. In dit verdiepende webinar over de wMEBV hoor je van een MEBV expert hoe het in de praktijk gebracht kan worden, je leert hoe tools zoals een klantportaal je kunnen helpen om aan de eisen te voldoen en als afsluiting laten we je relevante functionaliteiten van ons klantportaal zien.

Praktijkexpert Thomas Beniers - Native Consulting

Thomas is adviseur informatie-architectuur bij Native Consulting, een innovatieve en betrouwbare adviespartner voor de overheid. Vanuit deze rol wordt hij ingezet bij gemeente 's Hertogenbosch als projectleider wet Modernisering Elektronisch Bestuurlijk Verkeer. Tijdens het webinar vertelt Thomas je meer over zijn praktijkervaringen bij gemeente 's Hertogenbosch. Hoe zijn ze gestart en waar liepen ze tegenaan? Vervolgens gaat Thomas in op het maken van strategische keuzes rondom de inzet van digitale middelen. Hij vertelt welke factoren je rekening mee moet houden in je keuze, hoe je inventariseert welke digitale middelen je kunt inzetten en hoe je erachter komt welke passend zijn binnen jouw organisatie.

Welke voorkennis heb je nodig?

In ons vorige webinar hebben we je verteld over de algemene eisen binnen de wMEBV, in een interview met Nico de Boer van het UWV hebben we je tips gegeven om een start te maken en Marlies Klooster van de VNG heeft de resultaten rondom het onderzoek naar de zorgplicht gedeeld. In dit webinar gaan we verder in op de digitale middelen die je kunt inzetten om aan de eisen van de wMEBV te voldoen. Wil je je geheugen opfrissen en de eisen nogmaals doornemen? Bekijk dan het vorige webinar op je gemak terug!

Kijk webinar terug
Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl