Young Professional Programma

Het Young Professional Programma is een inwerktraject waarbij we je met veel aandacht voorbereiden op het werken als IT-er bij Kodision. Word ook een Kodisiaan en start het Young Professional Programma bij Kodision!

Wij hebben kennisdeling hoog zitten, zowel extern als intern. Intern doen we dit via ons Young Professional Programma (YPP), waar we je in een korte tijd inwerken bij Kodision. In deze video vertellen coach Lisa, docent Roeland en IT consultants Boro, Jesse, Maaike en Jeroen je meer over het YPP.

Het doel van het programma

In vier tot zes weken stomen we je klaar als echte Kodisiaan, waarna je aan de slag kunt bij de klant. Onze trainers hebben bergen vol kennis en kunnen niet wachten om dit met jou te delen!

Naast ingaan op de techniek en producten van Kodision, besteden we aandacht aan het leren kennen van de organisatie: wat doet elke afdeling, hoe werken ze samen, en wat zijn de werkwijzen, processen en procedures? En natuurlijk: we kijken welke potentiële klantopdracht het best bij jou past en bereiden je daarop voor.

Een week uit het Young Professional Programma

Bij de start van het programma weet je precies waar je aan toe bent! Per dag(deel) is er een programma voor je uitgewerkt.

Bij theorie en opdrachten word je begeleid door trainers van Kodision en Educom. Daarnaast leer je Kodision als organisatie kennen en maak je kennis met collega’s van verschillende afdelingen.

Per persoon ziet het programma anders uit, voor de een duurt het 4 weken, voor de ander misschien wel 6. Bij het samenstellen kijken we onder andere naar je achtergrond, ervaring en naar de klantomgeving waarin jij gaat starten.

Roadmap

Wil jij weten waar jij je per week mee bezig gaat houden in het YPP? Bekijk dan eens de roadmap. Let op: dit is een mogelijk programma, de volgorde kan wijzigen.

Bekijk roadmap

Ervaring deelnemers

"Het is heel fijn dat we in een groep zijn begonnen. Daardoor kun je je aan elkaar optrekken en je kunt veel van elkaar leren. Iedereen is heel toegankelijk geweest in de eerste weken, zowel de deelnemers als de trainers". Jesse Bos - Kodisiaan

"Het was heel fijn om op zo'n uitgebreide manier welkom geheten te worden binnen een organisatie, en direct op een informele manier je collega's te leren kennen. Ook was het goed om de tijd te krijgen om spelenderwijs en onder begeleiding kennis te maken met de producten en de werkwijze van Kodision. Een betere start kun je eigenlijk niet krijgen!" Maaike Tromp - Kodisiaan

"Ik heb heel veel baat gehad bij het programma, want ik heb zoveel geleerd over allemaal dingen waar ik eerder wel over gehoord had maar niet echt ervaring mee had. Ik weet nog niet wat er precies in het werkveld gaat gebeuren als ik klaar ben, maar ik voel me zeker wel goed voorbereid!" Boro van Hout - Kodisiaan

Young Professionals galerij

Sinds 1 oktober 2020 starten we viermaal per jaar met een nieuw klasje Young Professionals. Na een all-round introductie bij het YPP, versterken zij ons team Kodisianen als IT consultant. Benieuwd naar wie sinds het begin aan het Young Professionals Programma hebben deelgenomen? Bekijk het in onze Young Professionals galerij!

Bekijk al onze Young Professionals

Het YPP voor mediors en seniors

Ben jij een IT-consultant met wat meer ervaring? Dan kun je ook gewoon aansluiten bij het Young Professional Programma! Afhankelijk van jouw kennis en kunde stellen wij een programma samen die ervoor zorgt dat jij goed ingewerkt wordt. Meer weten over dit programma?

'Medior/Senior' professional programma

Kennis delen bij Kodison

De Academy is opgericht met het achterliggende idee dat wij het ontzettend tof vinden om kennis te delen. Met de buitenwereld via webinars en trainingen, maar ook intern via het Young Professional Programma. Het is niet voor niets dat dit ook deel is van onze kernwaarden! Meer weten over Kodision en haar kernwaarden? Neem dan eens een kijkje bij ons DNA.

Bekijk ons DNA

Meer weten over het Young Professional Programma?

Neem contact met mij op, ik vertel je hier graag meer over.

Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl