Kodision logo wit

WCAG

Vanaf september moeten alle overheidsdiensten toegankelijk zijn. Voldoet jouw overheidsinstantie al? Kodision biedt een WCAG scan met een praktisch uitvoerbaar adviesrapport. Daarna helpen we je bij het implementeren hiervan.

Wet webrichtlijnen

Vanaf september 2020 is het voor nieuwe- en bestaande websites en apps verplicht dat deze toegankelijk zijn voor iedereen. Dit betekent dat je minimaal aan WCAG AA-niveau moet voldoen. Daarnaast ben je verplicht om een toegankelijkheidsverklaring op je website te plaatsen waarin staat welke maatregelen jouw organisatie neemt om de website toegankelijk te maken en te houden. Het is dus niet de vraag of je toegankelijk wil worden, het is noodzakelijk.

WCAG expertise

Onze digitale formulieren oplossing voldoet aan de eisen die in de Web Content Accessibility Guidelines worden gesteld. Daarnaast bieden we een WCAG-adviesdienst die uitgevoerd wordt door onze webrichtlijnen experts. Ook voor de implementatie van de verbeterpunten uit ons adviesrapport kun je bij ons terecht. Lees meer over onze digitale formulieren oplossing of plan een vrijblijvende afspraak met een van onze WCAG-experts.

Meer lezen over WCAG

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van WCAG.


Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om digitale toegankelijkheid samen onder de loep te nemen.

Support
Kodision Ko