Low-code en no-code software

Verbeter jouw dienstverlening met behulp van low-code of no-code software. Maak schaalbare applicaties, workflow toepassingen en digitale kernprocessen. Kodision helpt je bij het kiezen voor de juiste low- of no-code software en biedt advies over verschillende low-code en no-code platformen en oplossingen. Lees hier met welke software en diensten we jouw organisatie graag verder helpen bij digitalisering.

Onze visie

Al meer dan 20 jaar adviseren wij de overheid en semi-overheid bij digitalisering. Samen met de klant zoeken we naar het platform dat het best bij de organisatie en het vraagstuk past, hoe complex ook. Op basis hiervan bouwen wij, soms samen met de klant, innovatieve en stabiele applicaties. Meer weten over onze software en diensten? Lees dan snel verder!

Low-code software en advies

Kodision levert diverse low-code software oplossingen. We kennen de overheidsmarkt door en door, waardoor we ook voor complexe vraagstukken een oplossing kunnen vinden. Dit doen we o.a. met onze eigen low-code software TriplEforms en KIM. TriplEforms is een digitale formulierentool, waarmee je al jouw formulieren makkelijk en overzichtelijk kan digitaliseren. Met zaaksysteem KIM zorg je vervolgens dat de aanvraag op de juiste manier wordt verwerkt.

Naast onze software, bieden we ook dienstverlening op het gebied van low-code. We hebben diverse consultants in dienst die gecertificeerd zijn op verschillende low-code platformen: Mendix, Pega en Outsystems.

Onze low-code software

No-code software en advies

Kodision ondersteunt en geeft advies rondom diverse no-code platformen, zoals BettyBlocks en Mendix.

Ook heeft Kodision sinds 2020 haar eigen start-up: no-code platform Kotuur. Kotuur is een SaaS-oplossing waarmee je met gemak je eigen applicatie bouwt. Geen IT kennis vereist, makkelijk en snel. Meer weten?

Ga naar kotuur.com

Hoe helpen wij jou?

Wij staan onze klanten bij in het digitaal transformeren van hun dienstverlening. Dit doen we op verschillende manieren:

  1. We adviseren en helpen onze klanten bij het inrichten van hun bedrijfsprocessen. Dit doen we door te beginnen met een kennismaking waarin we jouw vraag of behoefte inventariseren. Van advies over of je met de marktbeweging naar low-code of no-code mee moet gaan, tot de voor- of nadelen van een platform, tot de integratiemogelijkheden van twee platformen. Wij helpen je erbij.
  2. We bouwen en onderhouden applicaties voor onze klanten op verschillende platformen.
  3. We begeleiden en ondersteunen het ontwikkelproces, denk aan het leveren van Scrummasters, projectleiders en testers.

In het kort

Wij zijn dus niet alleen een betrouwbare IT-leverancier van low-code en no-code software oplossingen, ook kunnen wij een strategisch adviespartner zijn voor overheidsklanten. We begeleiden je in het hele proces: van je eerste vragen en twijfels rondom low-code of no-code, tot het ontwikkelen van de applicaties. Meer weten over onze diensten? Download dan hieronder de whitepaper over al onze diensten, of neem contact met ons op.

Neem contact op

Lees onze blogs

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt.