Kodision logo wit

Low-code software

Maak schaalbare applicaties, workflow toepassingen en digitale kernprocessen. Kodision helpt je bij het kiezen voor de juiste low-code software en biedt advies over verschillende low-code platformen en oplossingen. Lees hier met welke software en diensten we jouw organisatie graag verder helpen bij digitalisering.

Onze visie

Al meer dan 20 jaar adviseren wij de overheid en semi-overheid bij digitalisering. Samen met de klant zoeken we naar het platform dat het best bij de organisatie en het vraagstuk past, hoe complex ook. Op basis hiervan bouwen wij, soms samen met de klant, innovatieve en stabiele applicaties. Meer weten over onze software en diensten? Lees dan snel verder!

Software

Kodision levert diverse low-code software, waaronder onze eigen software oplossingen TriplEforms en KIM. We kennen de overheidsmarkt door en door, waardoor we ook voor complexe vraagstukken een oplossing kunnen vinden. Dit doen we o.a. met onze eigen low-code software TriplEforms en KIM. TriplEforms is een digitale formulierentool, waarmee je al jouw formulieren makkelijk en overzichtelijk kan digitaliseren. Met zaaksysteem KIM zorg je vervolgens dat de aanvraag op de juiste manier wordt verwerkt.

Lees meer over onze software

Diensten

Naast onze software, bieden we ook dienstverlening op het gebied van low-code. We hebben diverse consultants in dienst die gecertificeerd zijn op verschillende low-code platformen. Wij staan onze klanten bij in het digitaal transformeren van hun dienstverlening. Dit doen we op verschillende manieren: 1. We adviseren en helpen onze klanten bij het inrichten van hun bedrijfsprocessen. 2. We bouwen en onderhouden applicaties voor onze klanten op verschillende platformen. 3. We begeleiden en ondersteunen het ontwikkelproces, denk aan het leveren van Scrummasters, projectleiders en testers.

Lees meer over onze diensten

Hoe kan ik je helpen?

Ik hoor graag wat de software wensen van jouw overheidsinstantie zijn.

Kodision Ko