Kodision logo wit

No-code software

Verbeter jouw dienstverlening met behulp van no-code software. Kodision helpt je bij het kiezen voor het juiste no-code platform en biedt ook advies over deze platformen. Denk hierbij aan BettyBlocks en ons eigen SaaS no-code platform Kotuur. Lees hier met welke software en diensten we jouw organisatie graag verder helpen bij digitalisering.

Onze visie

Al meer dan 20 jaar adviseren wij de overheid en semi-overheid bij digitalisering. Samen met de klant zoeken we naar het platform dat het best bij de organisatie en het vraagstuk past, hoe complex ook. Op basis hiervan bouwen wij, soms samen met de klant, innovatieve en stabiele applicaties. Meer weten over onze software en diensten? Lees dan snel verder!

Vraag demo aan

Software

Kodision ondersteund diverse no-code platformen, zoals BettyBlocks en Kotuur. Kotuur is onze nieuwste SaaS-oplossing waarmee je met gemak je eigen applicatie bouwt. Geen IT kennis vereist, makkelijk en snel. Meer weten?

Ga naar kotuur.com

Diensten

Naast onze software, bieden we ook dienstverlening op het gebied van low-code. We hebben diverse consultants in dienst die gecertificeerd zijn op verschillende low-code platformen. Wij staan onze klanten bij in het digitaal transformeren van hun dienstverlening. Dit doen we op verschillende manieren: 1. We adviseren en helpen onze klanten bij het inrichten van hun bedrijfsprocessen. 2. We bouwen en onderhouden applicaties voor onze klanten op verschillende platformen. 3. We begeleiden en ondersteunen het ontwikkelproces, denk aan het leveren van Scrummasters, projectleiders en testers.

Lees meer over onze diensten

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om de digitaliseringswensen van jouw overheidsinstantie in kaart te brengen.

Kodision Ko