Kodision logo wit

WCAG

Vanaf september 2020 moeten alle overheidsdiensten toegankelijk zijn. Voldoet jouw overheidsinstantie al? Kodision biedt een WCAG scan met een praktisch uitvoerbaar adviesrapport. Daarna helpen we je bij het implementeren hiervan. Daarnaast voldoet onze digitale formulierentool TriplEforms aan de regels van de Wet Digitale Overheid. Benieuwd naar onze WCAG scan? Download de whitepaper.

Wij helpen jouw organisatie digitaal succesvol te zijn. Digitale toegankelijkheid is hier een onderdeel van. In deze video vertelt Martina hoe wij jouw organisatie kunnen helpen om toegankelijk te zijn voor iedereen.

Wet Digitale Overheid

Vanaf september 2020 is het voor nieuwe- en bestaande websites, apps en pdf-bestanden verplicht dat deze toegankelijk zijn voor iedereen. Dit betekent dat je minimaal aan WCAG AA-niveau moet voldoen. Indien je niet aan deze vereisten voldoet, ben je verplicht om een toegankelijkheidsverklaring op je website te plaatsen waarin staat welke maatregelen jouw organisatie neemt om de website toegankelijk te maken.

WCAG expertise

Onze digitale formulieren oplossing voldoet aan de eisen die in de Web Content Accessibility Guidelines worden gesteld. Daarnaast bieden we een WCAG-adviesdienst die uitgevoerd wordt door onze webrichtlijnen experts. Ook voor de implementatie van de verbeterpunten uit ons adviesrapport kun je bij ons terecht. Benieuwd naar onze aanpak? Download de whitepaper via onderstaand formulier!

Meer lezen over WCAG

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van WCAG.


Support
Kodision Ko