Ik neem afscheid van Kodision als de ‘eeuwige stagiair’
Ame Huige, (Online) Marketeer
Iets meer dan drie jaar geleden stapte ik het Kodision kantoor aan de IJsselburcht binnen. Ik had gesolliciteerd op de vacature van meewerkstage op de afdeling marketing. Het voelt als de dag van gisteren. Vol enthousiasme startte ik aan mijn stage, beet mij vast in het fenomeen marketing en ben mijn werk met de dag uitdagender gaan vinden. Maar naast een tijd van komen, is er ook (vaak) een tijd van gaan.

Afscheid nemen bestaat niet

De tijd van gaan is voor mij gekomen. Na drie gezellige, bewogen, drukke, maar ontzettend leerzame en fijne jaren is het voor mij tijd om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Natuurlijk heb ik niet drie jaar stagegelopen bij Kodision. In diverse rollen (stagiair, afstudeer stagiair en marketeer) heb ik bizar veel geleerd. Zoveel zelfs, dat het teveel is om op te noemen in deze laatste blog.

Wat ga je missen?

Ik heb de afgelopen week vaak de vraag gekregen wat ik ga missen aan Kodision. Simpel: mijn collega’s. In de afgelopen jaren heb ik met zoveel mensen contact gehad, samengewerkt en vriendschappen opgebouwd. Vanaf september ga ik naast mijn pre-master aan de slag als marketeer bij Van der Valk Hotel Arnhem.

In Kodision vond ik mijn eerste grote-mensen-baan, en het is er eentje om nooit te vergeten. Zo. Met deze laatste woorden sluit ik mijn allerlaatste Kodision blog af. Ik wens iedereen het aller, allerbeste en tot ooit!
 

Heeft Amé jou nieuwsgierig gemaakt naar Kodision als werkgever?

Kijk dan snel bij de openstaande vacatures. Je vindt ze hier. Graag nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor!

Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!
Share This