Alleen ben je sneller, samen kom je verder: Ontmoet parner Yenlo

Ard van Winden, Senior Accountmanager
e-formoplossingen waarmee overheden eenvoudig en snel e-forms kunnen ontwikkelen, beheren en onderhouden. Dat is waar Kodision al meer dan 20 jaar sterk in is. Om de beste dienstverlening te bieden werken we sinds kort samen met Yenlo op het gebied van pre-filled formulieren vanuit Landelijke Voorzieningen en Gemeentelijke Servicebus.

Doel van Kodision is om met de oplossingen die we bieden overheden het werk makkelijker maken. Door bijvoorbeeld onze klanten de mogelijkheid te bieden om formulieren zoals geboorteaangifte, aanvraag van een parkeervergunning of een reisdocument of een festival vergunning uit te wisselen met andere overheidsinstellingen. Om deze formulieren nog rijker in functionaliteit te maken zijn we de samenwerking aangegaan met Yenlo.

 

De Eurostekker

Basisregistraties en Landelijke Voorzieningen zoals de Berichtenbox, Digilevering BAG, OLO en dergelijke worden sinds een aantal jaren ontsloten via het Digikoppeling protocol. Via de zogenaamde ‘Eurostekker’ oplossing van Yenlo, Managed Digikoppeling Cloud, hebben klanten op een voordelige manier direct toegang tot alle beschikbare Basisregistraties en Landelijke Voorzieningen. Ruben van der Zwan, CEO Yenlo: “Door deze koppeling en pre-filled-formulieren helpen wij burgers, bedrijven en overheden efficiënter gebruik te laten maken van reeds bekende informatie en wordt de administratieve last verlaagd. Wij verwachten de komende jaren samen met Kodision veel bestaande en nieuwe klanten te helpen met deze optimalisatie slag.”

 

Formulieren vooraf voorzien van gegevens uit de Basisregistraties

Door samen te werken met Yenlo kunnen de e-formulieren vooraf voorzien worden voorzien van gegevens vanuit de Basisregistraties, middels de koppeling met het MDC-platform. Denk bijvoorbeeld aan BAG-gegevens, KVK-gegevens, of BSN-gegevens. Met deze slimme oplossing kunnen onze klanten sneller en beter de digitale dienstverlening inrichten. Marco Hout, salesmanager Kodision: “Klanten ontzorgen door slimme oplossingen te realiseren maakt ons krachtig en helpt de keten succesvol te zijn in digitalisering. Yenlo helpt ons bij integratie en optimale gegevensuitwisseling.”

 

Samen sterker

Yenlo is niet de enige samenwerkingspartner van Kodision. Door samen te werken met partners maken we onze digitale dienstverlening sterker en hebben we een groter bereik. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Connectis voor authorisatievoorzieningen zoals DigiD, eHerkenning en eIDAS bij veel klanten, en met Iacobien.nl voor webrichtlijnen.

 

Waarom Yenlo

Als dé integratiespecialist is Yenlo voor Kodision een logische samenwerkingspartner. Als Certified Premier Partner van WSO2 en wereldwijd leverancier van implementatiediensten ipv Yenlo de meest logische partij om de integratiediensten voor de e-formulieren te leveren met de kwaliteit die klanten van Kodision gewend zijn. Daarnaast is Yenlo de grondlegger rondom het Centraal Aansluitpunt Nederland, het huidige MDC-platform voor Digikoppeling, Digilevering en Digimelding.

Kodision werkt met Yenlo omdat ze flexibel zijn, een groot netwerk hebben, de klantproposietie rondom integratievraagstukken goed begrijpen en de oplossing leveren die ook nog betaalbaar is.

 

Meer weten?

Wil je weten hoe de samenwerking tussen Kodision en Yenlo jou als overheidsmedewerker helpt om een nog betere digitale dienstverlening te bieden?

Accountmanager Ard vertelt je graag meer. Neem contact op via het onderstaand formulier of bel 06 23 99 64 79

Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!
Share This