31 maart 2020

5 redenen om stage te lopen bij Kodision

Stop maar met zoeken naar die toffe marketing- & communicatie stage in de omgeving Arnhem/Nijmegen. Wij hebben hem al gevonden voor je. Kodision is namelijk op zoek naar nieuwe marketing- & communicatie stagiair. Geloof ons. Dit wil je. Lees in deze blog waarom.
Werken bij Kodision

#1 Een zeer professionele on boarding

Als je bij Kodision begint, word je zowaar in de watten gelegd. Op de eerste dag ontvang je een verrassend welkom pakket met alle spullen die nodig hebt tijdens je stage. Ook ontvang je een on boarding programma waarin de eerste dagen gepland staan. Tijdens het on boarding programma maak je kennis met het bedrijf, je collega’s en word je begeleid door jouw persoonlijke buddy: iemand bij wie je terecht kan met al je vragen. Op deze manier rol je makkelijk het bedrijf in en maak je een vliegende start.

#2 De Kodision familie

Kodision wordt gekenmerkt door collegialiteit. Iedereen is bereid om elkaar te helpen en staat altijd klaar voor elkaar. Dit maakt dat er een zeer ontspannen sfeer hangt en je snel veel mensen leert kennen. Ook staan er maandelijks activiteiten gepland, zoals game avondjes & hardloopsessies.

#3 De company meeting met bier en kroketten

Maandelijks wordt er bij Kodision een company meeting georganiseerd met aansluitend een gezellige borrel. De company meeting staat iedere maand in het teken van een actueel onderwerp. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt. Onder het genot van een biertje en een broodje kroket sluiten we de maand gezamenlijk af. In de zomer en voor de kerst hebben we een special edition.

#4 Jij bent hier om te leren

Bij Kodision word je met open armen ontvangen en krijg je de volledige vrijheid om te leren wat jij interessant vindt. Je wordt meegenomen in alle bedrijfsprocessen van Kodision en draagt bij aan het optimaliseren hiervan. Bij Kodision volg je dus zeker geen koffie/kopieer stage. Maar af en toe een een bakkie halen, wordt zeker gewaardeerd;)

#5 Gamen onder werktijd

Plezier in je werk is een belangrijke kernwaarde van Kodision. Daarom kijken we niet raar op als je tijdens werktijd een game speelt op onze Playstation 3. Ook word je uitgedaagd om een rondje te racen in onze F1 competitie. Versla jij onze F1 koning? Of ben jij koning in FIFA?

Kortom: zoek niet verder. Bekijk onze stages bij de vacatures en stuur ons een te gekke motivatiebrief.

Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl