15 november 2019

5 redenen waarom TriplEforms Vault dienstverlening verbetert

Je bent een professional op het gebied van digitalisering. Voor jouw organisatie ben je aangesteld om de beste digitale dienstverlening te verzorgen voor jullie klanten/bewoners. Het gaat al best goed, maar het kan altijd beter. In deze blog hebben we 5 argumenten op een rijtje gezet waarom jouw organisatie dit jaar nog wil starten met het gebruik van TriplEforms Vault.
Digitale overheid

Wat is TriplEforms Vault?

TriplEforms Vault is een losse module die je eenvoudig aan onze digitale formulierentool TriplEforms koppelt. Met de module TriplEforms Vault sla je veilig gegevens op voor later gebruik. Hierdoor maak je het voor gebruikers nog eenvoudiger om een digitale aanvraag te doen. Dat geeft heel veel extra mogelijkheden met de online formulieren.

Waarom kiezen voor TriplEforms Vault?

1. Klantvriendelijkheid
Dat staat ook bij jullie natuurlijk met stip op één. Je wil dat jouw klanten en burgers veel sneller en makkelijker een nieuwe aanvraag kunnen indienen. Denk bijvoorbeeld aan Partnerlogin bij een voorgenomen huwelijk (fijn als je partner ook instemt, in hetzelfde formulier). Het is niet alleen erg eenvoudig, maar ook politiek belangrijk dat een partner een aanvulling en/of controle kan doen in hetzelfde aanvraagformulier. Denk maar eens aan hoeveel burgers Amsterdam nu blij maakt met betere dienstverlening en hogere klantvriendelijkheid.

2. Efficiency
Sneller klaar, minder fouten en minder tijd aan de balie of telefoon. Allemaal aspecten waar jouw organisatie profijt van heeft dankzij betere afhandeling via het digitale kanaal. De klant of burger kan nu zelf veel meer zaken direct regelen. En denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om met hetzelfde ingevulde formulier achteraf ook de verantwoording van een subsidieaanvraag in te dienen. Dat scheelt een hoop werk!

3. Prijs
Laten we er niet omheen draaien, alles kost geld en de budgetten zijn wellicht al verdeeld. Laat je verrassen en vraag nu een prijsopgave aan en je ontvangt direct een scherp aanbod. Als je dat afzet tegen de kosten die je bespaart en het plezier dat eindgebruikers ervaren als de dienstverlening verbeterd is.

4. Referenties
Je doet natuurlijk nooit iets als je niet eerst een goed verhaal hebt gehoord. Net als bij Zoover, Booking of Tweakers check je ook vaak even de recensies. Wil jij graag een betrouwbaar beeld en een idee van de mogelijkheden? Wij hebben echte referenties voor je. Van Amsterdam tot de Fryske Marren tot diverse gemeenten in een samenwerkingsverband en een mooie toepassing in het sociaal domein. Jouw organisatie is natuurlijk uniek, dus waarom zou je niet gewoon een nieuwe toepassing van de Vault neerzetten? Dan wil jij ook vast een referentie zijn om anderen weer verder te helpen. Samen maken we het beter.

5. Veiligheid
We doen niets meer wat onveilig is. Daarom leveren we een TPM op onze oplossingen. Ook de Vault valt daaronder. Zit je al op versie 4.3 van TriplEforms? Dan wordt het nog makkelijker! Een ding waar je zeker van mag zijn: een hacker komt niet door de encryptie heen bij de communicatie van en naar onze database.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten over de toepassingen van de Vault? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag aan nóg betere formulieren.

Geschreven door:

Ko
Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl