16 december 2020

Ons eerste no-code platform Kotuur is gelanceerd!

Eindelijk is het zo ver: ons eerste no-code platform Kotuur is live! Met Kotuur is iedereen in staat om zelf een applicatie te bouwen. In deze blog vertellen we je hoe Kotuur werkt, wat de visie is achter Kotuur, wat de voordelen zijn en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
No-code

Wat is Kotuur?

Zoals gezegd, Kotuur is een volledig no-code platform. Je hoeft geen enkele regel code te schrijven om jouw eigen applicatie te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een klachtenmanagementsysteem of een proces voor vastgoedbeheer. In de Kotuur studio klik je door middel van drag & drop binnen enkele minuten een applicatie in elkaar. Maak formulieren aan, voeg regels en rollen toe en publiceer jouw applicatie. Kotuur regelt de techniek, zodat jij je volledig kan focussen op het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Wat maakt Kotuur uniek?

Kotuur is revolutionair door het ontbreken van een datastructuur. Hierdoor is het mogelijk om met een druk op de knop te switchen naar een ander proces, zonder dat je de flow opnieuw moet opbouwen. Dit biedt jou de vrijheid om een applicatie te bouwen zoals jij dat wilt. De voordelen op een rij:

  • Er is geen IT kennis nodig;
  • Er zijn geen ingewikkelde editors;
  • Er zijn geen beperkingen.

Meer weten over de voordelen van Kotuur? Lees het direct op kotuur.com.

Visie achter Kotuur

Iedereen moet kunnen programmeren. Ongeacht of je IT-kennis hebt of niet. Die overtuiging van oprichters Okke en Rob vormt de basis van Kotuur. Al eerder ontwikkelden zij de low-code software oplossingen Kode, Zaaksysteem KIM en digitale formulierentool TriplEforms. Met Kotuur maakten ze de stap naar no-code software, waarmee ook citizen developers zonder IT-kennis een business applicatie kunnen ontwikkelen. Waarom? Omdat eenvoud in IT het allermooiste is.

Zelf ervaren hoe makkelijk Kotuur werkt?

Wil jij met eigen ogen zien hoe makkelijk het is om met Kotuur een werkende applicatie te bouwen? Dat kan! Iedere maand organiseren we namelijk een live online demo waar je gratis aan kunt deelnemen. In de demo laten we zien hoe Kotuur werkt. De eerstvolgende demo is op 28 januari 2021. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in!

Geschreven door:

Ko