19 mei 2023

Overheid360: Atabix neemt het voortouw in informatiemanagement voor de overheid

Op 7 juni gaat het vakcongres Overheid360 van start. Als softwarebedrijf dat SaaS-oplossingen biedt voor de overheid, is het voor Atabix van groot belang om betrokken te zijn bij evenementen die gericht zijn op de publieke sector. We willen jou graag uitnodigen om de beurs te bezoeken en deel te nemen aan de vele interessante activiteiten die worden aangeboden.
Digitale overheid Over Kodision

Wat is Overheid360?

Overheid360 is dé plek waar overheden, beleidsmedewerkers en leveranciers samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en dienstverlening te verkennen. Het biedt een uitgelezen kans om te netwerken, kennis te delen en inzicht te krijgen in de recente trends en innovaties die van invloed zijn op de publieke sector.

Ontdek de SaaS-oplossingen van Atabix

Tijdens de beurs zullen we de SaaS-oplossingen van Atabix en Kodision presenteren. Deze zijn specifiek ontworpen om de uitdagingen binnen de overheid aan te pakken. Ons team van experts staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt uit eerste hand ervaren hoe onze SaaS-oplossingen efficiëntie kunnen verhogen, de dienstverlening kunnen optimaliseren en de interactie met de burger kunnen vereenvoudigen.

Maak kennis met vooraanstaande sprekers uit de sector

Daarnaast biedt Overheid360 een rijk scala aan informatieve sessies en boeiende presentaties van vooraanstaande sprekers uit de sector. Deze sessies helpen je inzicht te krijgen in hoe technologie kan worden ingezet om deze uitdagingen aan te pakken.

De reis naar digitale dienstverlening begint met Atabix en Kodision

Wij zijn te vinden op standnummer 28 in Jaarsbeurs Utrecht. Wij nodigen je graag uit om meer te weten te komen over onze SaaS-oplossingen en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen. Mocht je specifieke vragen hebben of een persoonlijke afspraak willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 026 365 356 0 of plan eenvoudig een adviesgesprek.

Hopelijk zien we je op Overheid360 en onze experts gaan graag het gesprek met jou aan. Samen werken we aan een slimmere en efficiëntere overheid.