9 februari 2021

Solliciteren in tijden van corona: zo ziet dat er uit

In de onzekere tijd van de coronacrisis is een nieuwe baan misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan je prima solliciteren in tijden van corona. De sollicitatieprocedure is bij Kodision namelijk helemaal coronaproof ingericht, zonder dat het persoonlijke aspect verloren gaat. In deze blog lees je hoe solliciteren bij Kodision in tijden van corona gaat.
Werken bij Kodision

Stap 1: Sollicitatie

Via een van onze vacatures dien je jouw CV en motivatiebrief in. Wat leuk dat je bij ons hebt gesolliciteerd!

Stap 2: Terugkoppeling & uitnodiging

Onze HR-adviseur en manager van jouw nieuwe afdeling bestuderen jouw CV en motivatiebrief. We kijken of je bij onze organisatie past en of de functie aansluit bij jouw kwaliteiten. Onze HR-adviseur neemt binnen één week contact met je op of je wordt uitgenodigd voor een digitaal kennismakingsgesprek via Teams.

Stap 3: Digitale kennismaking

De eerste kennismaking vindt dus digitaal plaats. Je maakt kennis met jouw toekomstige manager en HR-adivseur. Zij zijn uiteraard heel benieuwd wie jij bent en waarom je graag een Kodisiaan wil worden. Het gesprek duurt ongeveer één uur.

Stap 4: Terugkoppeling & uitnodiging

Meestal neemt HR binnen enkele dagen contact met je op. Hebben wij het gesprek positief ervaren en sta jij er ook positief in? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek.

Stap 5: Tweede gesprek

We begrijpen dat jij erg benieuwd bent naar jouw toekomstige werkplek. Daarom vindt het tweede gesprek meestal op ons mooie kantoor plaats in Arnhem-Zuid. Uiteraard met inachtneming van alle maatregelen. In overleg is het uiteraard ook mogelijk om het tweede gesprek ook digitaal te laten plaatsvinden.

In het tweede gesprek ga je om tafel met twee van jouw toekomstige collega’s. Zij zullen verder ingaan op de kennis die je meebrengt.

Stap 6: Word jij een Kodisiaan?

Je hoort binnen één week van HR of we je een contractvoorstel willen doen. Zijn jouw toekomstige collega’s positief en zie jij het ook nog helemaal zitten? Dan heb je samen met HR een arbeidsvoorwaardengesprek. Dit is telefonisch of digitaal via Teams.

Stap 7: Welcome aboard!

Je ontvangt digitaal jouw nieuwe arbeidsovereenkomst. Als jij deze ook nog even tekent, dan ben je officieel een Kodisiaan. Welkom bij de club!

Interesse in een carrière bij Kodision? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Wie weet spreken we je snel!

Kodision is nu Atabix. Onze website verhuist binnenkort naar atabix.nl