Den Haag opnieuw koploper digitale dienstverlening

Ard van Winden, Senior Accountmanager

Kodision feliciteert de gemeente Den Haag met het opnieuw behalen van de titel meest digitale gemeente in het digitale volwassenheidsonderzoek van Deloitte.

TriplEforms bij de gemeente Den Haag 

De gemeente Den Haag heeft de belofte gedaan in de strategie dienstverlening goed, gemakkelijk en snel en komt dit al jaren na. Niet alleen zorgen de digitale formulieren van TriplEforms® voor een hoge positie als digitaal volwassen gemeente, maar ook voor een hoge gebruiksvriendelijkheid voor burgers. Daarnaast komt de gemeente Den Haag haar belofte na. Het jarenlange gebruik van TriplEforms® helpt hierbij. Afgelopen juli vond de migratie naar de laatste versie van de software plaats.

Digitale overheid groeit door 

De digitale overheid verovert volgens het recente onderzoek van het ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijkrelaties steeds meer terrein. Volgens minister Plasterk sluit de overheid steeds beter aan bij alle ontwikkelingen die in snel tempo tot stand komen. Dit geldt zeker voor de onwikkelingen op het gebied van de relatie tussen de overheid, burgers en bedrijven. Kort geleden heeft de 5 miljoenste Nederlander zijn/haar MijnOverheid account geopend, oktober vorig jaar stond de teller nog op 1,8 miljoen.

Meer lezen over hoe TriplEforms® de gemeente Den Haag helpt digitale volwassenheid te bereiken? Lees hier de case.

Meer weten?

Download de factsheet en lees meer over de slimme oplossing bij de gemeente Den Haag.

Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!
Share This