Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk de factsheet ‘Samenwerken aan een veilige digitale overheid’ gratis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de factsheet

Wil jij weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen om deze pijlers te bereiken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de factsheet gratis.

Verrijk je formulieren met kaartlagen van NLMaps

Digitale kaarten, we kunnen niet meer zonder. Voor het maken van een melding wil je als gemeente graag een digitale kaart kunnen opnemen in een online formulier. Bekijk de mogelijkheden van NLMaps!

10 voordelen om met TriplEforms formulieren te digitaliseren

Digitaliseren wordt steeds belangrijker. Organisaties zien steeds vaker het belang in van de overstap van papieren formulieren naar digitale formulieren. Wil je binnen je organisatie aan de slag met digitaliseren van processen en wil je van papieren formulieren af? Dan is Tripleforms interessant voor je.

Publiek Digitaal Falen, regel het nu met pdf!

Geen beter vermaak dan leedvermaak. Het is heerlijk om je op TV  te verkneukelen aan hoe iemand vastloopt in de realisatie van zijn droomhuis. Mooie plannen en een toekomstdroom van wat eens kan zijn. In deze blog lees je hoe deze dromen werkelijkheid worden.

Agile Event 2019: dit waren de 3 highlights & learnings

Bij Kodision wordt gebruik gemaakt van het Scrum Framework. Op donderdag 28 maart waren er zeven collega’s bij Agile 2019 in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. In deze blog delen zij de highlights uit drie interessante sessies.

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.