Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tijdelijk de factsheet ‘Samenwerken aan een veilige digitale overheid’ gratis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de factsheet

Wil jij weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen om deze pijlers te bereiken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de factsheet gratis.

Vlog #22 Accessibility Club Summit 2019 in Berlijn

Afgelopen weekend waren Consultants Lisa Stensen en Rob Tankink aanwezig bij de Accessibility Club Summit 2019 in Berlijn. Hier hebben zij workshops gevolgd over digitale toegankelijkheid. Bekijk de vlog!

Verrijk je formulieren met kaartlagen van NLMaps

Digitale kaarten, we kunnen niet meer zonder. Voor het maken van een melding wil je als gemeente graag een digitale kaart kunnen opnemen in een online formulier. Bekijk de mogelijkheden van NLMaps!

10 voordelen om met TriplEforms formulieren te digitaliseren

Digitaliseren wordt steeds belangrijker. Organisaties zien steeds vaker het belang in van de overstap van papieren formulieren naar digitale formulieren. Wil je binnen je organisatie aan de slag met digitaliseren van processen en wil je van papieren formulieren af? Dan is Tripleforms interessant voor je.

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.