Maak eenvoudig digitale Formulieren

Ontdek TriplEforms

Het laatste Kodision nieuws

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Ontdek de voordelen van digitale formulieren met TriplEforms

Ontwikkel jouw eigen klantenreizen met de e-forms van TriplEforms. Je bent altijd verzekerd van responsive formulieren, voor ieder apparaat en voor elke browser. Waarbij je altijd voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Daarmee zorg je ervoor dat ingevulde informatie veilig wordt verzonden en privacy gevoelige informatie secure blijft.

  • Ontwikkel je eigen formulieren.
  • Eenvoudig in te vullen door gebruikers.
  • Volgens het click-call-face principe.
  • Formulieren bouwen zonder programmeerkennis.
  • Formulieren in je eigen huisstijl presenteren.
  • Uitgebreide bank van voorbeeldformulieren die voor je klaar staan.
Share This