De eerste Kodision Squash avond van 2019

Jurre Koning, Software Engineer

Na een dag hard werken is het heerlijk om fysiek bezig te zijn. En squash is een populaire sport bij Kodision, of je nu beginner of prof bent.  De eerste Kodision squash avond van 2019 vond 10 januari plaats.

Sfeerimpressie

Acht sportieve Kodisianen begeven zich om 17:00 uur naar het squashcentrum in Arnhem-Zuid. Degenen die het snelst zijn omgekleed, staan als eerste op een van de drie banen.

Van alle niveaus doen er collega’s mee. Er wordt veel van spelers gewisseld, zodat iedereen aan bod komt. Soms wordt er gewoon een beetje gespeeld of geoefend maar er worden ook wedstrijdjes gespeeld. In dat laatste geval is daar vaak wel enige ‘trashtalk’ aan vooraf gegaan op kantoor en worden er wat (vriendschappelijke) vetes beslecht. Ook ontbreekt onze typische Kodision humor niet.

In ieder geval is iedereen na afloop moe, bezweet maar voldaan en wordt er nog gezellig nagepraat. Geslaagd dus, er wordt met smart gewacht op het vervolg!

Over Jurre

Jurre is werkzaam als consultant bij het team dienstverlening van Kodision. Hij is de spil tussen de software engineers en de klant om ervoor te zorgen dat de klant na afloop van een project meer dan tevreden is. Hij is al zijn hele leven een enthousiast sporter. Vanaf zijn achtste jaar heeft hij altijd wel in meer of mindere mate tennis of squash gespeeld.

Ben jij er de volgende keer bij?

Ook mee squashen de volgende keer? Bekijk hier eens onze vacatures en stages, schrijf je in voor onze job alert of neem contact op met onze recruiter Janine.

Heb je een vraag?

Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!