Er gonst iets in de markt
Marco Hout, Manager Marketing & Sales
Er gonst iets in de markt. Want steeds vaker krijg ik de vraag of Kodision stopt met TriplEforms en KIM. Nee. Natuurlijk niet. Tot minimaal 2022 houden we gewoon TriplEforms en KIM en ontwikkelen we beide door. Zo zijn ook dit jaar weer een aantal modules op TriplEforms ontwikkeld: afspraken+, PDOK, Leerlingenvervoer en de MijnOmgeving. En is KIM 3.3 gelanceerd.

Functioneel nog steeds de beste

We zien de laatste tijd weer een enorme boost in de vraag naar KIM en TriplEforms. Mede aangewakkerd doordat Blueriq, Mendix en andere enterprise platformen niet hebben waargemaakt wat beloofd is. Steeds meer (rijks)overheden komen er zo achter dat TriplEforms en KIM functioneel nog steeds uitstekend voldoen. En je daarmee heel snel je digitale transformatie en kanaalsturing invoert. Meer daarover lees je in deze blog. Kortom: steeds vaker blijkt dat onze best-of-breed producten enorme voordelen bieden ten opzichte van de enterprise platformen.

Maar jullie maken toch iets nieuws?

Zeker. Het klopt dat wij ook een nieuw en state-of-the art platform maken op basis van de kennis en kunde die we de afgelopen 18 jaar samen met onze klanten hebben opgebouwd: Resolve. Uiteraard gebaseerd op de meest recente webtechnologieën en –architecturen. Met Resolve kan je straks dus ook formulieren en zaaksystemen maken.

Migreren

Uiteindelijk kan Resolve TriplEforms en KIM functioneel vervangen. Als het zover is, dan is het aan jullie (de markt) om gebruik te maken van Resolve functionaliteit of gewoon bij TriplEforms en/of KIM te blijven. Natuurlijk verleiden we je dan de overstap te maken. Op enthousiasme. Op gebruikersgemak. Op resultaat. Maar jij bepaalt. Want alleen dan is IT echt krachtig. Als jij bepaalt.

Heb je een vraag?

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!
Share This