Gemeente Harlingen binnen twee maanden live met TriplEforms
Ard van Winden, Senior Accountmanager
In het Kielzog van Súdwest-Fryslân die hen voorging, is nu ook de gemeente Harlingen live met de eerste online formulieren gemaakt met TriplEforms. Door eerdere ervaringen, een goede planning en afstemming en hosting via Azure is het gelukt om live te gaan binnen 2 maanden! Wij feliciteren Harlingen met dit succes!

Zelfstandig formulieren ontwikkelen

De basis ligt in de documentgerichtheid van de overheid. In de jaren Na een training van 2 dagen en wat ondersteuning op locatie zal Harlingen zelfstandig meer formulieren gaan ontwikkelen en de e-dienstverlening op een hoger peil brengen. Zoals teamleider KCC Cees Scherjon het vertelde “Harlingen is compact en men weet het gemeentehuis goed te vinden, maar we willen onze burgers nog beter helpen”. Door uitgebreide prefill mogelijkheden van TriplEforms is het dan ook mogelijk nuttige formulieren te maken die écht ontzorgen.

Verder digitaliseren van uw gemeente?

Kodision is trots dat de gemeente Harlingen zo snel aan de slag kan met TriplEforms®. Benieuwd wat TriplEforms® kan betekenen voor het verder digitaliseren van uw gemeente? Onze accountmanager Ard van Winden adviseert u graag. Bel 06 23 99 64 79 of mail naar a.vanwinden@kodision.nl.

Laat het weten als je interesse hebt!Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!