grip op uitvoering en beleid

Lees hier klantcases

Oplossingen die werken voor de Gemeenten

Gemeenten in beweging

Als gemeente wil je jouw burgers de beste digitale dienstverlening bieden. Tegelijk werk je in een dynamische omgeving waarbij domeinen en taken in beweging zijn. Waarbij steeds meer verantwoordelijkheid bij de gemeente komt te liggen. Best of breed software waar je blindelings op kunt vertrouwen is daarmee belangrijker dan ooit.

Samen sneller

De digitale formulieren van Kodision worden door veel gemeenten gebruikt. De kennis en gemaakte formulieren worden onderling gedeeld. Hierdoor bespaar je tijd en werk je slim met elkaar samen.

Ben jij klaar voor de digitale toekomst? Heb je click-call-face optimaal ingericht? Zijn jouw formulier makkelijk te gebruiken door inwoners?

Contact met de inwoner is bij voorkeur digitaal. Om als gemeente het beeld van je (digitale) dienstverlening beter te maken en je inwoners zo goed mogelijk te helpen is het dus belangrijk dat het click-gedeelte optimaal werkt. Goede formulieren zijn daar essentieel voor.

Je wilt zo volledig mogelijk rapporteren over het resultaat van de digitale dienstverlening. Door duidelijk te hebben wat de aantallen zijn van het totaal geopende formulieren, het totaal ingevulde formulieren en waar verbetering mogelijk is kun je optimaal rapporteren. Ook kun je hiermee goed meten wat de impact is van de formulieren.

Allemaal logische zaken zou je denken. Toch zie je het nog (te) vaak misgaan. Wanneer je kiest voor best-of-breed oplossing TriplEforms kies je voor de oplossing waar de top van de digitale dienstverlening ook voor kiest.

 

Benieuwd naar wat Kodision voor jou kan beteken?

Onze specialist Ard gaat graag met je in gesprek.

Ard-van-Winden

Ard van Winden

Accountmanager

026 365 3560

a.vanwinden@kodision.nl

Laat je overtuigen door onze klantcases

Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein was op zoek naar een levrancier voor digitale formulieren. Kodision biedt de oplossing.

Gemeente Den Haag

Den Haag wil dat zijn burgers en ondernemers veel zaken online kunnen regelen. In de software van Kodision vonden zij de oplossing.

Wil jij meer weten over onze oplossingen of heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Onder andere deze gebruikers maken gebruik van Kodision oplossingen

Het laatste kodision nieuws