Weekvlog #16 Help jij Ard een handje?
Ard van Winden, Senior accountmanager

Ik ben al ruim een half jaar elke week aan het vloggen en ik ben benieuwd naar je mening! Wat vond jij de beste vlog tot nu toe? Welke had het beste onderwerp of sprak jou het meeste aan? Over wel onderwerp zou je vaker een vlog willen zien? Laat ons je mening weten door een mailtje te sturen naar sales@kodision.nl, of maak je mening kenbaar door het onderstaande formulier in te vullen. Win een dag consultancy! Ik kijk uit naar jullie inzendingen!

Bekijk de vlog hieronder:

Wat vond jij de beste beste vlog?

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Share This