Weekvlog #15 Ik ga binnenkort op reis en neem mee…

Ard van Winden, Senior accountmanager

De scholen zijn uit, kantoren stromen leeg en de spits is rustiger dan ooit. Veel Nederlanders zijn druk in de weer koffers in te pakken om te genieten van een welverdiende vakantie. Maar vergeet je het belangrijkste niet in te pakken? Je paspoort! Ard helpt je in deze vlog herinneren waarom je paspoort belangrijk is.

Bekijk de vlog hieronder:

Laat het Ard weten als een vraag hebt!

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Share This