026 365 3560 info@kodision.nl

Het zaaksysteem voor dienstverlening

Ontdek KIM

Snel en doelgericht werken met KIM

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Voor behandelaars, coördinatoren en managers kent KIM een grote mate van toegankelijkheid.

R

Programmeren is niet nodig

Je hebt geen specifieke programmeerkennis nodig om gebruikersschermen of workflows op te zetten.

Integratiemogelijkheden met KIM

KIM koppelt zonder problemen met alle gangbare en minder gangbare systemen. Waaronder document- en recordsmanagement systemen.

Beschik altijd over de juiste informatie

Met KIM Zaaksysteem heb je inzicht in je processen: wat is de status van een zaak, wie is er mee bezig? Geen papieren dossiers meer die rondslingeren, geen excel lijstjes waar medewerkers statussen in moeten bijhouden maar dat niet doen. KIM bewaakt ook de doorlooptijd en waarschuwt wanneer een zaak over de maximale behandeltermijn gaat.

KIM zaaksysteem is een Midoffice systeem, de spin in het web van je procesapplicaties. Input van burgers (via eformulieren, baliebezoek, post, etc.) komt hier binnen. Waar mogelijk/gewenst worden zaken direct in KIM behandeld. Een functioneel beheerder kan zelf processen inrichten, compleet met de bijbehorende behandelschermen, documentgeneratie, etc. Zonder programmeren.

 

Een zaaksysteem zoals jij het wilt

De ene zaak is de andere niet. Soms is het nodig om een ander proces te volgen, misschien zelfs m.b.v. deelzaken of vervolgzaken. Kun je allemaal zelf configureren. Wil je dat je medewerkers zich aan een vast proces houden? Controlestappen (4 ogen principe)? Of wil je ze juist heel vrij laten? Kan allemaal.

Soms is het beter dat een zaak (of een processtap van een zaak) in een ander systeem wordt behandeld. KIM zet de informatie door naar dat andere systeem en monitort de voortgang.

Met KIM kun je elk zaaktype aan

Verschillende zaaktypen betekent ook verschillende soorten informatie. Bij een parkeervergunning is een kenteken relevante informatie, bij een melding openbare ruimte een categorie van de melding. In KIM kun je deze informatie opslaan én terugvinden: KIM beschikt over uitgebreide en uitbreidbare zoekfilters.

 

 

.

g

Responsive design voor alle formulieren

Desktop, laptop, mobiel of tablet: alle TriplEforms formulieren zijn responsive te maken voor een passende gebruikerservaring.

l

Uitgebreide prefill mogelijkheden

Gegevens kunnen op elk moment worden uitgevraagd vanuit eigen informatiesystemen, zoals een postcodeservice.

Diverse betaalmogelijkheden

Dankzij de elecktronische betaalkassa krijgen klanten de kans direct af te rekeken.

KIM beschikt over een ingebouwde rapportage mogelijkheid waarmee medewerkers en managers direct inzicht krijgen in trends e.d.

Een aantal standaard rapportages hebben wij vast voor je ingeregeld, je kunt zelf andere rapportages maken. Voor nog uitgebreidere rapportages kun je KIM koppelen aan een BI Tool zoals Cognos, Qlikview, Power BI, etc.

KIM slaat alle informatie, incl. documenten in een eigen database op. Wil je de documenten liever in een DMS opslaan? Geen probleem, met het standaard koppelvlak is dat zo geregeld.

KIM Factsheet downloaden

Benieuwd naar wat KIM voor jou kan beteken?

Onze specialist Derya gaat graag met je in gesprek.

Derya Alper
Accountmanager
026 36 53 560
d.alper@kodision.nl

KIM slaat alle informatie, incl. documenten in een eigen database op. Wil je de documenten liever in een DMS opslaan? Geen probleem, met het standaard koppelvlak is dat zo geregeld.

Ervaringen van onze klanten

DenHaag

DenHaag bereikt met KIM al jaren de top van digitale dienstverlening

Schuuring Allinq

De beste technische oplossingen met KIM

Amsterdam

Is digitaal goed bereikbaar voor haar inwoners met KIM

Onder andere deze organisaties maken gebruik van KIM

Wil jij meer weten over KIM of heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Share This