026 365 3560 info@kodision.nl

KIM Zaaksysteem

Zaaksysteem voor dienstverlening

Ontdek met ons KIM zaaksysteem hoe je jouw officesysteem, applicatie- en werkprocessen slimmer, beter en goedkoper kan inregelen. Vraag direct onze KIM Factsheet en leer hoe je altijd over de juiste informatie beschikt met een zaaksysteem zoals jij het wilt.

KIM Zaaksysteem is de oplossing voor elke organisatie

KIM is een zaaksysteem voor iedereen met een grote mate van toegankelijkheid. Hiermee kunnen behandelaars, coördinatoren en managers snel en doelgericht aan de slag met KIM.

KIM Factsheet aanvragen

Download nu onze factsheet en ontdek met KIM zaaksysteem hoe je jouw officesysteem, applicatie- en werkprocessen slimmer, beter en goedkoper kan inregelen. Leer hoe je altijd over de juiste informatie beschikt met een zaaksysteem zoals jij het wilt.

3 eyeopeners die ons aan het denken hebben gezet

Een studenten onderzoek brengt nieuwe inzichten, frisse ervaring en dynamiek. Tijdens de eindpresentatie van het onderzoek was duidelijk; interessante eyeopeners voor een blog. Lees het nu!

4 tips voor een vrolijke kantoordag op Blue Monday(s)

Het is weer zover: de derde maandag van januari; Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar, maar bij Kodision laten wij ons niet gek maken. Lees hier wat Kodisianen doen om Blue Monday(s) goed door te komen.

De eerste sportieve Kodision Squash avond van 2019

De eerste Kodision squashavond van 2019 heeft alweer plaatsgevonden. Na een dag hard werken is het heerlijk om fysiek bezig te zijn. En squash is een populaire sport bij Kodision, of je nu beginner of prof bent.

Een zaaksysteem dat weer orde op zaken stelt?

Meer dan 16+ overheden, corporate organisaties en bedrijven gingen je voor en gebruiken inmiddels KIM Zaaksysteem van Kodision.

Wat zijn jouw uitdagingen?

Laat het ons weten, wij helpen je graag op weg. Wil je meer weten over het KIM Zaaksysteem, onze digitale formulier oplossingen, DigiD elektronische handtekening of de privacy spelregels? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze specialisten of meld je vrijblijvend aan voor één van onze aankomende kennissessies bij jou in de buurt.

Of heb je een specifieke vraag of juist een spannende uitdaging voor jouw systeem? Neem dan direct contact met Marco, hij is onze zaaksystemen specialist en gaat graag met jou het gesprek aan om de oplossing te bespreken voor jouw uitdagingen.

Marco Hout, Accountmanager, tel.: 026 36 53 560 of e-mail naar: m.hout@kodision.nl

Share This