KIM Zaaksysteem

Zaaksysteem voor dienstverlening

Ontdek met ons KIM zaaksysteem hoe je jouw officesysteem, applicatie- en werkprocessen slimmer, beter en goedkoper kan inregelen. Vraag direct onze KIM Factsheet en leer hoe je altijd over de juiste informatie beschikt met een zaaksysteem zoals jij het wilt.

KIM Factsheet aanvragen

Download nu onze factsheet en ontdek met KIM zaaksysteem hoe je jouw officesysteem, applicatie- en werkprocessen slimmer, beter en goedkoper kan inregelen. Leer hoe je altijd over de juiste informatie beschikt met een zaaksysteem zoals jij het wilt.

 

10 voordelen om met TriplEforms formulieren te digitaliseren

Digitaliseren wordt steeds belangrijker. Organisaties zien steeds vaker het belang in van de overstap van papieren formulieren naar digitale formulieren. Wil je binnen je organisatie aan de slag met digitaliseren van processen en wil je van papieren formulieren af? Dan is Tripleforms interessant voor je.

Ontdek waarom klantgericht support een vak apart is

Klantsupport is een onmisbaar onderdeel van de dienstverlening van je organisatie. Door net dat stapje extra te zetten maak je van een tevreden klant een loyale klant. Lees in de blog hoe wij onze klanten nóg beter en sneller helpen.

Een zaaksysteem dat weer orde op zaken stelt?

Meer dan 16+ overheden, corporate organisaties en bedrijven gingen je voor en gebruiken inmiddels KIM Zaaksysteem van Kodision.

Share This