grip op uitvoering en beleid

Lees hier klantcases

Oplossingen die werken voor de gemeenten

Gemeenten in beweging

Als gemeente wil je jouw burgers de beste digitale dienstverlening bieden. Tegelijkertijd werk je in een dynamische omgeving waarbij domeinen en taken in beweging zijn.

Hierdoor komt steeds meer verantwoordelijkheid bij de gemeente te liggen. Best of breed software waar je blindelings op kunt vertrouwen is daarmee belangrijker dan ooit.

 

Samen sneller

De top van de digitale dienstverlening bestaat uit klanten van Kodision. We zijn ontzettend trots op de resultaten die ‘onze’ gemeenten bereiken. 

Om samen meer te bereiken hebben we de TriplEforms formstore. Een plek waar klanten gratis formulieren met elkaar delen. Zo wordt een enorme tijdsbesparing gerealiseerd en overbodig werk voorkomen. 

Ben jij klaar voor de digitale toekomst?

Heb je click-call-face optimaal ingericht? Zijn jouw formulier makkelijk te gebruiken door inwoners?

Contact met de inwoner is bij voorkeur digitaal. Om als gemeente het beeld van je (digitale) dienstverlening beter te maken en je inwoners zo goed mogelijk te helpen is het dus belangrijk dat het click-gedeelte optimaal werkt. Goede formulieren zijn daar essentieel voor.

Je wilt zo volledig mogelijk rapporteren over het resultaat van de digitale dienstverlening. Door duidelijk te hebben wat de aantallen zijn van het totaal geopende formulieren, het totaal ingevulde formulieren en waar verbetering mogelijk is, kun je optimaal rapporteren. Ook kun je hiermee goed meten wat de impact is van de formulieren.

Allemaal logische zaken zou je denken. Toch zie je het nog (te) vaak misgaan. Wanneer je kiest voor best-of-breed oplossing TriplEforms kies je voor de oplossing waarmee de aanvoerders van de digitale dienstverleningsladder succesvol zijn en blijven. Om dat voor elkaar te krijgen heb je software nodig waarmee je de vereisten die de overheid heeft gesteld ook echt goed in kan vullen. 

Benieuwd naar wat Kodision voor jou kan betekenen?

Onze specialist Ard gaat graag met je in gesprek.

Ard-van-Winden

Ard van Winden

Accountmanager

026 365 3560

a.vanwinden@kodision.nl

Laat je overtuigen door onze klantcases

Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein was op zoek naar een leverancier voor digitale formulieren. Kodision biedt de oplossing.

Gemeente Den Haag

Den Haag wil dat zijn burgers en ondernemers veel zaken online kunnen regelen. In de software van Kodision vonden zij de oplossing.

Wil jij meer weten over onze oplossingen of heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Onder andere deze gebruikers maken gebruik van Kodision oplossingen

Het laatste kodision nieuws

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Share This