026 365 3560 info@kodision.nl

grip op uitvoering en beleid

Lees hier klantcases

Oplossingen die werken voor de gemeenten

Gemeenten in beweging

Als gemeente wil je jouw burgers de beste digitale dienstverlening bieden. Tegelijk werk je in een dynamische omgeving waarbij domeinen en taken in beweging zijn.

Waarbij steeds meer verantwoordelijkheid bij de gemeente komt te liggen. Best of breed software waar je blindelings op kunt vertrouwen is daarmee belangrijker dan ooit.

Samen sneller

De top van de digitale dienstverlening bestaat uit klanten van Kodision. We zijn ontzettend trots op de resultaten die ‘onze’ gemeenten bereiken. 

Om samen meer te bereiken hebben we de TriplEforms store. Een plek waar klanten gratis formulieren met elkaar delen. Zo wordt een enorme tijdsbesparing gerealiseerd en overbodig werk voorkomen. 

Ben jij klaar voor de digitale toekomst?

Heb je click-call-face optimaal ingericht? Zijn jouw formulier makkelijk te gebruiken door inwoners?

Contact met de inwoner is bij voorkeur digitaal. Om als gemeente het beeld van je (digitale) dienstverlening beter te maken en je inwoners zo goed mogelijk te helpen is het dus belangrijk dat het click-gedeelte optimaal werkt. Goede formulieren zijn daar essentieel voor.

Je wilt zo volledig mogelijk rapporteren over het resultaat van de digitale dienstverlening. Door duidelijk te hebben wat de aantallen zijn van het totaal geopende formulieren, het totaal ingevulde formulieren en waar verbetering mogelijk is kun je optimaal rapporteren. Ook kun je hiermee goed meten wat de impact is van de formulieren.

Allemaal logische zaken zou je denken. Toch zie je het nog (te) vaak misgaan. Wanneer je kiest voor best-of-breed oplossing TriplEforms kies je voor de oplossing waarmee de aanvoerders van de digitale dienstverleningsladder succesvol zijn en blijven. Om dat voor elkaar te krijgen heb je software nodig waarmee je de vereisten die de overheid heeft gesteld ook echt goed in kan vullen. 

Benieuwd naar wat Kodision voor jou kan beteken?

Onze specialist Ard gaat graag met je in gesprek.

Ard-van-Winden

Ard van Winden

Accountmanager

026 365 3560

a.vanwinden@kodision.nl

Laat je overtuigen door onze klantcases

Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein was op zoek naar een levrancier voor digitale formulieren. Kodision biedt de oplossing.

Gemeente Den Haag

Den Haag wil dat zijn burgers en ondernemers veel zaken online kunnen regelen. In de software van Kodision vonden zij de oplossing.

Wil jij meer weten over onze oplossingen of heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Onder andere deze gebruikers maken gebruik van Kodision oplossingen

Het laatste kodision nieuws

Sprintweek: Kodeweek deel 2

Sprintweek: Kodeweek deel 2

Sprintweek: Kodeweek deel 2Niels van den Berge, Senior consultantIn deel 1 van deze blogserie heb ik verteld hoe we tot het idee voor onze PGB-calculator zijn gekomen met behulp van Google’s Sprintweek. Het is nu woensdagochtend en met het idee om de PGB-calculator te...

Waarom zijn websites zo saai?

Waarom zijn websites zo saai?

Waarom zijn websites zo saai?Rob Hofman, Software ArchitectAls onderneming stoppen we er veel energie in om websites zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken, zodat een bezoeker direct je boodschap begrijpt en kan beoordelen of het voor hem of haar relevant is. En...

Sprintweek: Kodeweek deel 1

Sprintweek: Kodeweek deel 1

Sprintweek: Kodeweek deel 1 Niels van den Berge, Senior consultant Het is een normale werkdag. We zijn druk aan het werk voor Autoriteit woningcorporatie, want over een maand gaat het nieuwe project live. Op een moment komt Gerda van de Marketing en salesafdeling...

Afscheid nemen bestaat niet

Afscheid nemen bestaat niet

Afscheid nemen bestaat niet  Dennis Nass, Consultant De laatste weken kon ik de grapjes over mijn vertrek nog weglachen. Maar nu is het dan toch zo ver. Het voelt nog best onwerkelijk dat ik vanmiddag naar huis ga en morgenvroeg niet meer naar Arnhem rijdt of naar de...