Kode

Eenvoudig business rules automatiseren en beheren?

Wie komt er in aanmerking voor een toeslag? Wie heeft er recht op een Wajong uitkering? Welke verzekerde krijgt wel vervangend vervoer toegewezen op basis van zijn verzekering? Kode geeft duidelijkheid. Weten wat Kode voor jouw organisatie kan doen?

Voorbeelden waarbij je Kode kunt gebruiken

  • Het bepalen of een inwoner recht heeft op een toeslag
  • Het bepalen of een monteur moet gaan kijken naar een mogelijk defecte machine
  • Loonschaalbepalingen
  • Bepalen welke medewerker recht heeft op extra vakantiedagen
  • Jurisprudentietoepassingen
  • Het bekijken welke medewerker in aanmerking komt voor een training

Kode is een laagdrempelig te configureren kennisplatform

Jouw medewerkers hebben geen specifieke programmeerkennis nodig om gebruik te kunnen maken van het Kode kennisplatform. Dat maakt het systeem laagdrempelig en ideaal om complexe beslissingen die op basis van regels gemaakt worden te automatiseren. Iedereen binnen je organisatie kan nu vanuit een applicatie bepalen wat er moet gebeuren.

Werk efficiënt met Kode: Download de factsheet

Bedrijfssystemen en bedrijfsprocessen zijn door snel opvolgende ontwikkelingen vaak te complex geworden. Door met Kode processen te optimaliseren bespaar je aanzienlijk in tijd en kosten. Doordat processen gemakkelijker lopen is jouw organisatie wendbaarder waardoor de productiviteit verhoogt. Vraag via onderstaand formulier de Kode factsheet aan en ervaar de mogelijkheden van Kode.

De 3 voordelen van een SPRINTweek op een rij gezet

Een SPRINTweek is de ideale manier om snel met de eindgebruiker te testen of we de goede weg zijn ingeslagen of misschien de plank volledig misgeslagen hebben. Hoe gebuikt de eindgebruiker het prototype?

SPRINTweek: de mogelijkheden van Kode deel 2

In deel 1 van deze blogserie heb ik verteld hoe we tot het idee voor onze PGB-calculator zijn gekomen met behulp van Google’s Sprintweek. Het is nu woensdagochtend en we hebben het idee om een PGB-calculator te maken.

SPRINTweek: de mogelijkheden van Kode deel 1

Onderling hebben we het al vaker gehad over de uitdaging om ons eerste product Kode te verkopen. Het product is zo divers en abstract dat het lastig is om aan te haken bij problemen van klanten.

Toezicht op woningcorporaties met Kode

Woningcorporaties zijn stichtingen, verenigingen of projectontwikkelaars die zich bezighouden met bouwen, beheren en verhuren van betaalbare woningen. Werkzaamheden die worden uitgevoerd zonder winstoogmerk.

Word jij ook een efficiënte organisatie met Kode?

Meer dan 16+ overheden en corporate organisaties gingen je voor en gebruiken inmiddels Kode van Kodision.

Share This