Kodision brengt digitalisering van noord naar zuid

Ard van Winden, Senior Accountmanager

TriplEforms levert online formulieren voor ruim 4.000.000 burgers in Nederland en België, maar kwanteit gaat niet boven kwaliteit. Kodision bewijst graag dat TriplEforms onbetwist de beste digitale formulieren produceert. Hoe dat beter aan te tonen dan door de digitale formulierensoftware ook daadwerkelijk te gebruiken? Kodision en haar klanten hebben positieve ervaringen met Proof of Concepts, die ingericht worden in samenspraak met de klant. Welke aspecten zijn van essentieel belang voor de gebruiker? Welke aspecten moeten zeker bewezen worden voor de formulierenbouwer? Welke formulieren zijn het beste geschikt om de toegevoegde waarde van de software mee te bewijzen? De klant bepaalt.

Proof of concept  

In mei schreven we al over de samenwerking die we aan zouden gaan met de gemeente Súdwest-Fryslân. Er vond een goede afbakening van de Proof of Concept plaats. Een lijst van acceptatie aspecten werd samengesteld. In deze lijst kwamen onder andere de beveiliging van de gehoste oplossing, de koppelingen en het toepassen van de huisstijl op de formulieren ter sprake.

Na een uiteindelijke uitvoering in de vorm van formulieren voor de Sneekweek Camping, een standplaats op de jaarmarkt en het doorgeven van een verhuizing plaats, zijn wij trots om te melden dat de gemeente Súdwest-Fryslân nu definitief gekozen heeft voor TriplEforms.

De komende tijd zal TriplEforms volledig worden geïmplementeerd bij de gemeente. In het totaal zijn er tientallen formulieren die gebouwd zullen gaan worden in TriplEforms. De gemeente zal niet alleen de bestaande formulieren vervangen, maar zal ook nieuwe formulieren toe gaan voegen, zoals het sociaal domein.

Van noord naar zuid

Niet alleen in de noordelijke regionen van ons land groeit het aantal referenties. Recentelijk hebben ook de gemeente Helmond en Meerssen, voor de formulierenmodule van onze partner Circle Software gekozen. Dit betekent dat ook zij op korte termijn gebruik kunnen gaan maken van alle voordelen die TriplEforms biedt.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van TriplEforms, of wilt u meer informatie over hoe Kodision een Proof of Concept uitvoert?

Onze accountmanager Ard van Winden vertelt u er graag over.
Bel 06 23 99 64 79 of mail naar a.vanwinden@kodision.nl.

Laat het Ard weten als je interesse hebt!


Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!