Weekvlog #11 Maak kennis met Enable U
Ard van Winden, Senior accountmanager

Weer tijd voor een exclusief kijkje in de keuken van Kodision! Vandaag ontmoet Ard een accountmanager van onze samenwerkingspartner Enable U. Ze praten in Etten-Leur met elkaar om de dienstverlening voor onze gezamenlijke klanten te verbeteren. En een mooie ontmoeting als deze betekent natuurlijk een nieuwe vlog!

Enable U is dé specialist in IT-integratie. Zij zorgen ervoor dat de digitale systemen en processen continu worden verbeterd. Zo zorgt de organisatie ook voor goede integraties met TriplEforms bij diverse Nederlandse gemeenten.

Bekijk de vlog hieronder:

Heb je een vraag?

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!
Share This