Naar grazige weiden met TriplEforms 4.3

Ard van Winden, Accountmanager

We kennen het allemaal: indrukwekkende beelden van de migratie van grazers op de Afrikaanse savanne. Zebra’s, gazelles en gnoes trekken kilometers over de vlakte met duizenden tegelijk. Het levert mooie plaatjes op. Maar waarom doen ze dat? Het antwoord daarop geeft inzicht in waarom jij binnenkort ook wil migreren naar de nieuwste versie van TriplEforms.

Schaarste

Gnoes lopen niet zomaar honderden kilometers over de vlakte. Het is elk jaar weer noodzaak om zich te verplaatsen, omdat de plek waar ze op dat moment zijn onvoldoende voedsel biedt. Voedsel is de prikkel om verder te trekken. Zo is dat ook met de migratie naar nieuwere software. Op de savanne betekent stilstand achteruitgang en dat geldt ook voor dienstverlening.

Veiligheid

Een grote migratie is voor de grazers een pittige onderneming. Ze doen het met velen tegelijk en volgen een strategie. Ze volgen de leiders met ervaring. Ze zoeken de weg van de minste weerstand en gevaar. Ze gaan door het water op de minst diepe plaatsen en kiezen de minst steile hellingen. Ze worden op de voet gevolgd door jagers. Leeuwen, cheeta’s en andere roofdieren die er voordeel bij hebben dat er dieren achter blijven. Je begrijpt: veiligheid is key. En daar helpen wij je graag bij.

Samenwerking en ervaring

De gnoes met de meeste ervaring kennen de route en wijzen de weg. Deze ervaring hebben wij ook met onze klanten. We bundelen onze krachten om zo efficiënt en veilig mogelijk te migreren. De hobbels nemen we samen. Die zijn er altijd. De planbaarheid van de route bepaalt het succes en wij wijzen jou de weg.

Nog beter compliant met 4.3

Net als de gnoes altijd op zoek zijn naar grazige weiden, zijn dienstverleners altijd op zoek naar nieuwe kansen en functionaliteiten. Ontdek daarom de voordelen die TriplEforms 4.3 jou straks kan bieden:

  • Je ondersteunt alle inlogmogelijkheden, zoals eIDAS, eHerkenning en DigiD
  • Je voldoet nu nog beter aan de WCAG 2.0 richtlijnen n.a.v. de verbeteringen die tijdens de audit zijn uitgevoerd
  • Je hebt nu nog meer mogelijkheden om te koppelen met REST API’s van andere applicaties
  • Je bent voorbereid je eigen MijnOmgeving in te richten

Nieuwsgierig geworden?

Meer weten over de nieuwe release van TriplEforms? Bekijk hier de webpagina of neem vrijblijvend contact op met accountmanager Ard.

Stel hieronder je vraag.

Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!