Voorop met digitale dienstverlening | Vragen? Bel ons op 026 365 3560

Digitaal 2017, bent u er al klaar voor?

Digitaal 2017, bent u er al klaar voor?

De dienstverlening van de overheid kan en moet beter. Daar profiteert de samenleving van, maar zeker ook de overheid zelf. Digitalisering helpt daarbij. Door te opereren als één overheid is er sprake van integrale dienstverlening. Daarbij moet het niet uitmaken bij welke overheidsorganisatie u als eerste aanklopt om uw zaken te regelen. Verhoging van de […] Lees verder »

De meerwaarde van grip hebben op digitale formulieren

De meerwaarde van grip hebben op digitale formulieren

Organisaties en overheidsinstellingen maken gebruik van grote hoeveelheden (interne) formulieren. In de praktijk worden de formulieren door verschillende medewerkers van een organisatie gecreëerd en onderhouden. Dit heeft als gevolg dat formulieren vaak onduidelijk en overbodige informatie bevatten. Daarnaast vergt het beheer van de formulieren een hoop tijd en geld. Dit kan grotendeels worden voorkomen door […] Lees verder »

Betere e-dienstverlening en een kleinere overheid

Betere e-dienstverlening en een kleinere overheid

De overheid wil burgers en bedrijven beter van dienst zijn. Snel, op het moment en op de wijze die hen het beste uitkomt. De overheid digitaliseert daarom haar dienstverlening en wordt de komende jaren kleiner en efficiënter. Ook gaan de verschillende overheidsinstellingen beter samenwerken. Voordelen voor bedrijven en burgers Door digitalisering van de dienstverlening weten […] Lees verder »

Aandacht voor privacy met ICT bij gemeenten

Aandacht voor privacy met ICT bij gemeenten

ICT speelt net als in andere sectoren ook binnen gemeenten een steeds belangrijkere rol. Zonder ICT zou de dienstverlening aan burgers en bedrijven er heel anders uitzien. Sterker nog, de e-overheid zou niet eens bestaan. Digitale volwassenheid bij gemeenten In het boekjaar 2014 hadden alle onderzochte gemeenten voor wat betreft ICT volwassenheid bijzondere aandacht voor ICT-beveiliging en […] Lees verder »

Online aangifte van oplichting mogelijk op Politie.nl

Online aangifte van oplichting mogelijk op Politie.nl

Als u online aangifte wilt doen van internetoplichting, kan dat sinds vanochtend alleen nog maar met behulp van uw DigiD. Vanaf de zomer heeft u voor alle online aangiftes DigiD nodig. Aangifte doen bij de politie via www.politie.nl wordt eenvoudiger en begrijpelijker. De vernieuwde aangiftemodule ging online op 30 april. Op dit moment verwerkt de […] Lees verder »

×