Kodision, voorop in digitale dienstverlening. Vragen? Bel 026 365 3560

Kodision barst uit haar voegen en verhuist

Kodision barst uit haar voegen en verhuist

Op 1 november 2016 opent Kodision haar deuren op haar nieuwe locatie in De Stikkerbuilding in Arnhem-Zuid. Kodision, leverancier van software voor digitale dienstverlening, zal haar huidige locatie aan de IJsselburcht in Arnhem verlaten om de volledige 4de verdieping van het gebouw aan de Mr. D.U. Stikkerstraat te gaan bewonen. “Een mooie maar ook noodzakelijke […] Lees verder »

SBR bij woningcorporaties groot succes

SBR bij woningcorporaties groot succes

Op 31 augustus vond een slotbijeenkomst plaats van de succesvol verlopen pilot waarbij woningcorporaties met behulp van de SBR-methode (Standard Business Reporting) hun jaarverslag digitaal aanleverden aan CorpoData. Tijdens de pilot is tevens een Nederlandse primeur gerealiseerd. Voor het eerst is een digitaal jaarverslag met een digitale accountantsverklaring aangeleverd. De accountantsverklaring werd hierbij voorzien van […] Lees verder »

Kodision brengt digitalisering van noord naar zuid

Kodision brengt digitalisering van noord naar zuid

TriplEforms levert online formulieren voor ruim 4.000.000 burgers in Nederland en België, maar kwanteit gaat niet boven kwaliteit. Kodision bewijst graag dat TriplEforms onbetwist de beste digitale formulieren produceert. Hoe dat beter aan te tonen dan door de digitale formulierensoftware ook daadwerkelijk te gebruiken? Kodision en haar klanten hebben positieve ervaringen met Proof of Concepts, […] Lees verder »

Subsidieaanvraag met TriplEforms® in Zuid Holland

Subsidieaanvraag met TriplEforms® in Zuid Holland

In 2015 werd door het kabinet en de provincies gezamenlijk voor het eerst ruim € 50 miljoen beschikbaar gesteld voor de ‘Mkb-innovatie stimuleren Regio en Topsectoren’ (MIT). Met het MIT wil de overheid de innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen stimuleren. Het budget werd voor 2016 zelfs verhoogd naar € 55 miljoen. […] Lees verder »

Nieuw ontwerp verhuisformulieren Gemeente Amsterdam

Nieuw ontwerp verhuisformulieren Gemeente Amsterdam

Afgelopen juni heeft de gemeente Amsterdam de vernieuwde vormgeving van haar verhuisformulieren geïntroduceerd. De gemeente heeft voor dit nieuwe ontwerp gekozen met als doel een begrijpelijker en overzichtelijker formulier te bieden aan haar burgers. Daarnaast hebben zij gesteld dat de burger met minder klikken bij het resultaat moet komen. Ten grondslag aan de wijziging van de […] Lees verder »

×