Voorop met digitale dienstverlening | Vragen? Bel ons op 026 365 3560

Digitale formulieren, trend of hype?

Digitale formulieren, trend of hype?

Bent u werkzaam bij een inspectie, een uitvoeringsorgaan, een ministerie, een gemeente, bij een financiële dienstverlener, een stichting, in de automotive of bij een productie bedrijf? Vele organisaties zoals de uwe hebben ooit een zoektocht gestart voor een intelligente digitale formulieren oplossing. Vaak gecombineerd met een kennismanagement systeem om processen binnen organisaties beter te kunnen stroomlijnen. Ook […] Lees verder »

Kodision anticipeert op de toekomst en versterkt de directie

Kodision anticipeert op de toekomst en versterkt de directie

Kodision, specialist op het gebied van klantcontact in digitale dienstverlening en leverancier van state-of-the-art kennismanagement systemen, digitale formulieren, case – en klacht management, en service portals benoemt Mario de Bruin als algemeen directeur en breidt de directie uit met Raynni Jourdain als adjunct directeur. Oprichter Okke Nijdam trekt zich verder terug in een uitsluitend toezichthoudende […] Lees verder »

Webinar TriplEforms 4.1

Webinar TriplEforms 4.1

Kodision nodigt u bij deze van harte uit om op donderdag 16 juli van 11:00 uur tot 12:00 uur de webinar over TriplEforms 4.1 bij te wonen. TriplEforms, de meest gebruikte formulieren oplossing van Nederland en zeer gebruiksvriendelijk in gebruik is in een nieuwe versie verschenen. Met TriplEforms, de  digitale formulierensoftware van Kodision, ontwikkelt u slimme digitale […] Lees verder »

RVO verlengt uitstekende samenwerking met Kodision

RVO verlengt uitstekende samenwerking met Kodision

Hoe garandeert u de continuïteit van uw online dienstverlening? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Meer dan 150.000 ondernemers gebruiken jaarlijks het aanbod van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het doel is […] Lees verder »

Weten uw burgers de weg te vinden naar het sociale wijkteam?

Weten uw burgers de weg te vinden naar het sociale wijkteam?

Het zal u als professional vast niet ontgaan zijn in het NOS 20:00 uur journaal van dinsdagavond 17-6. De zelfredzaamheid van burgers is sinds de decentralisatie en participatiesamenleving begin dit jaar belangrijker dan ooit. Weten uw burgers de weg te vinden naar het sociale wijkteam?  Weten uw burgers de weg te vinden? Hoe zelfredzaam zijn […] Lees verder »