Kodision, voorop in digitale dienstverlening. Vragen? Bel 026 365 3560

Gemeente Harlingen binnen twee maanden live met TriplEforms!

Gemeente Harlingen binnen twee maanden live met TriplEforms!

In het Kielzog van Súdwest-Fryslân die hen voorging, is nu ook de gemeente Harlingen live met de eerste online formulieren gemaakt met TriplEforms. Door eerdere ervaringen, een goede planning en afstemming en hosting via Azure is het gelukt om live te gaan binnen 2 maanden! Wij feliciteren Harlingen met dit succes! Zelfstandig formulieren ontwikkelen Na […] Lees verder »

Het grote Kodision 2016 jaaroverzicht

Het grote Kodision 2016 jaaroverzicht

Het is december en dat betekent maar 1 ding: het is tijd voor lijstjes! In 2016 heeft Kodision weer veel mooie dingen mogen meemaken. Wij hebben de belangrijkste punten voor u opgesomd. Hou u vast, daar gaan we! Hoogtepunten in 2016 Nieuwe klanten In 2016 hebben wij weer een aantal mooie klanten welkom kunnen heten […] Lees verder »

MoreGrip tekent partnerovereenkomst voor Resolve®

MoreGrip tekent partnerovereenkomst voor Resolve®

Kodision is trots te kunnen melden dat MoreGrip zojuist als eerste partner getekend heeft voor Resolve®! MoreGrip is een onderneming dat voortkomt uit Indoor Carwash, een bedrijf met een lange geschiedenis van automotive ondernemers en een diepgewortelde familiecultuur. Naast de interne inzet van Resolve® bij MoreGrip, gaan ze ook aan de slag om andere autobedrijven […] Lees verder »

EAU tekent overeenkomst voor Resolve®

EAU tekent overeenkomst voor Resolve®

Kodision mag een nieuwe klant verwelkomen in haar klantenkring! De EAU, European Association of Urology, heeft deze week een overeenkomst gesloten om gebruik te gaan maken van Resolve® voor een aantal processen. De cirkel is rond De EAU gaat op korte termijn hun ‘Live Surgery’ en ‘Scholarship Endorcement’ processen automatiseren en optimaliseren met behulp van […] Lees verder »

Kodision Klantendag een groot succes

Kodision Klantendag een groot succes

Precies een week geleden, op donderdag 8 december 2016 vond de jaarlijkse Kodision Klantendag plaats. Klanten vanuit alle hoeken in Nederland en België verzamelden zich in de Stikkerbuilding voor een middag vol inspirerende presentaties. Met als algemeen thema ‘vernieuwing’ werden de aanwezige klanten verwelkomd door Mario de Bruin, algemeen directeur bij Kodision. Na het welkomstwoord stond de […] Lees verder »

×