Weekvlog #18 – Onafhankelijkheid? Geen vendor lock-in! 

Ard van Winden, Senior accountmanager

Ard spreekt een Friese gemeente die te maken heeft met een vendor lock-in. Er zijn meer gemeenten zoals deze Friese gemeente waar Ard op bezoek is. Ze hebben een sterke drang naar onafhankelijkheid. Bij Kodision begrijpen we dit. Een vendor lock-in staat het aanbieden van hoge kwaliteit dienstverlening in de weg. En dat willen we niet. Wat we wel willen is samen naar een betere dienstverlening. Doe je met ons mee?

Bekijk de vlog hieronder:

Een overzicht van al onze laaste blogs en vlogs

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Share This