Klachtenafhandeling

Grip krijgen op de klachtenafhandeling binnen jouw organisatie kan erg ingewikkeld zijn. Met onze klachtenoplossing is dit verleden tijd. Klachten worden nauwkeurig geregistreerd en consistent behandeld.

 

Vraag direct de Factsheet aan

Meer weten over de klachtenoplossing? Vraag via onderstaand formulier de factsheet aan.

Vlog #22 Accessibility Club Summit 2019 in Berlijn

Afgelopen weekend waren Consultants Lisa Stensen en Rob Tankink aanwezig bij de Accessibility Club Summit 2019 in Berlijn. Hier hebben zij workshops gevolgd over digitale toegankelijkheid. Bekijk de vlog!

Verrijk je formulieren met kaartlagen van NLMaps

Digitale kaarten, we kunnen niet meer zonder. Voor het maken van een melding wil je als gemeente graag een digitale kaart kunnen opnemen in een online formulier. Bekijk de mogelijkheden van NLMaps!

10 voordelen om met TriplEforms formulieren te digitaliseren

Digitaliseren wordt steeds belangrijker. Organisaties zien steeds vaker het belang in van de overstap van papieren formulieren naar digitale formulieren. Wil je binnen je organisatie aan de slag met digitaliseren van processen en wil je van papieren formulieren af? Dan is Tripleforms interessant voor je.

Ben jij de nieuwste gemeente met digitale formulieren?

Meer dan 48+ overheden, gemeenten en instellingen gingen je voor en gebruiken inmiddels digitale formulieren van Kodision.