Ook gemeente Doetinchem sluit aan bij TriplEforms

Ard van Winden, Senior Accountmanager

De maand november is goed begonnen voor Kodision! Op 1 november heeft de softwareleverancier voor digitale dienstverlening het nieuwe kantoor in de Stikkerbuilding geopend en mocht zij ook direct de gemeente Doetinchem als nieuwe klant verwelkomen.

De cirkel is rond

Jaren geleden werd de basis voor Kodision gelegd op een zolderkamer in Doetinchem. Het is bijzonder dat juist nu Kodision weer aan het uitbreiden is, de gemeente Doetinchem zich aansluit bij de digitalisering die Kodision teweegbrengt met TriplEforms®.

De kracht van samenwerking

In de gemeente Doetinchem werd samen met een consultant van Kodision een evenementen formulier in elkaar gezet ten behoeve van de Proof of Concept. Het doel was om de functionaliteiten van TriplEforms® aan te tonen. De gemeente wilde onder andere bewezen hebben dat de software beter functioneert dan de voorgaande formulierensoftware. TriplEforms moest technisch voldoende mogelijkheden hebben voor integratie (prefill) en beheer en dat moest volledig in te richten zijn naar de wens van Doetinchem, zowel functioneel als qua vormgeving. Ook hergebruik van formulieren en delen daarvan is voor de gemeente Doetinchem belangrijk. Daarnaast is er contact geweest met de al eerder aangesloten referenties. Door eerdere ervaringen met PoC’s bij deze referenten, konden zij op diverse gebieden adviseren en informeren.

De constructieve en doelgerichte samenwerking tussen zowel Kodision en de gemeente Doetinchem, heeft ervoor gezorgd dat toen er een evaluatie plaatsvond in een uitgebreide groep van belanghebbenden binnen de gemeente, hier geen aanvulling van Kodision meer nodig was. De betrokkenen bij de Proof of Concept hebben de business case succesvol kunnen overbrengen.

De kracht van samenwerking

Nu alle contracten getekend zijn en TriplEforms® gebruiksklaar is, zal Kodision de komende tijd samen met het team van de gemeente Doetinchem op Scrum/Agile – wijze de huidige formulieren omzetten en verbeteren.

Kodision is trots dat de Proof of Concept bij de gemeente Doetinchem weer bewezen heeft wat de kracht van TriplEforms® is. Zou u ook meer willen weten over intelligente formulieren met TriplEforms en hoe deze u kunnen assisteren in het verder digitaliseren van uw gemeente? Onze accountmanager Ard van Winden adviseert u graag. Bel 06 23 99 64 79 of mail naar a.vanwinden@kodision.nl.

 

Laat het Ard weten als je interesse hebt!


Wil je meer blogs lezen? Dit zijn ons laatste blogs:

altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de laatste updates!
Share This