026 365 3560 info@kodision.nl

Demo

MijnOmgeving

Vraag hier de demo aan

Ontdek hoe je de beste gebruikerservaring kunt realiseren.

Ben jij op zoek naar een betere klantbeleving? Naar een persoonlijke pagina waar een inwoner in één oogopslag ziet wat de status is van zijn of haar laatste aanvragen? Zoek je een manier waarop je snel en voordelig een belangrijke stap maakt in digitale volwassenheid? Maak kennis met Mijn Omgeving.

Waarom MijnOmgeving:

1. Lage investering, hergebruik van bestaande hardware, software, koppelingen en kennis.

2. In minder dan een maand tijd live

3. Snelle en eenvoudige manier om een volwaardige MijnOmgeving te maken

Heb je de laatste blogs al gelezen?

Een nieuwe TPM verklaring, en nu?

Een nieuwe TPM verklaring, en nu?

digitale formulieren Een nieuwe TPM verklaring, en nu? Ard van Winden, Senior Accountmanager Digitaal én veilig. Samen zetten we ons daar voor in. Daarom heeft Kodision ook dit jaar weer ruim op tijd de TPM-verklaring beschikbaar. Zodat jij veilig met jouw kerntaken...

Meer weten? Neem contact op met Ard

“MijnOmgeving biedt de mogelijkheid om met een lage investering en met een korte livegang een stap te maken in digitale volwassenheid. Als senior accountmanager gemeenten laat ik graag de mogelijkheden zien.”

Contactgegevens

Bel naar: 0263653560
Mail: a.vanwinden@kodison.nl

KODISION

Het is onze missie om iedereen in staat te stellen kennis en processen, ongeacht complexiteit, snel en eenvoudig te automatiseren. Eenvoud, resultaat en plezier vormen daarvoor de sleutel. Hiermee maken we het verschil in IT-beleving!

HIER VIND JE ONS