Samen meer bereiken

Alles wat wij doen, doen we om de overheid te helpen en het voor burgers makkelijker te maken. Wij willen mensen blij maken met wat we doen. Dat geldt voor onze overheidsklanten én medewerkers.

Daarnaast vinden wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een vanzelfsprekendheid. Bij alle keuzes die we maken, streven we ernaar om mens, milieu en maatschappij te helpen. Weten hoe? Bekijk het in ons MVO jaarverslag.

Onze missie

"Het is onze missie om iedereen in staat te stellen kennis en processen, ongeacht hun complexiteit, snel en eenvoudig te automatiseren. Transparantie, resultaat en plezier vormen daarvoor de sleutel."

Onze visie

"Met onze kennis helpen we de overheid goed voor haar burgers te zorgen. Dit doen we door te blijven leren, onze kennis te delen en deze toe te passen."

We durven te kiezen

Wij weten waar we heen willen als organisatie. Hierbij zijn we niet bang om belangrijke keuzes te maken en knopen door te hakken.

We verbluffen elkaar regelmatig met nieuwe inzichten en resultaten

Wij zetten onze inzichten om in resultaten en overtreffen verwachtingen. Hierdoor verbluffen we onze klanten en elkaar.

We doen en maken onvoorstelbaar mooie dingen

Wij doen ongewone, niet alledaagse dingen. Dit doen we op onze eigen unieke manier. Samen met onze klanten werken we aan grootse en mooie opdrachten.

We veranderen de wereld

Wij werken iedere dag met elkaar aan nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. Oplossingen die uiteindelijk een groot verschil maken. Stukje bij beetje veranderen wij de wereld. Daarbij vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ontzettend belangrijk.

Lees het MVO jaarverslag

Ook werken bij het leukste IT-bedrijf van Arnhem?

Bekijk de vacatures

Ben jij de perfecte match?

Check jouw match en kom erachter of jij bij Kodision past en of Kodision de juiste werkgever is voor jou!

Leonore Konecny

HR adviseur

Kun jij je wel vinden in ons DNA?

Spreken onze missie en visie jou aan? Kun jij je vinden in onze kernwaarden? Wie weet ben jij dan wel een echte Kodisiaan? Want to find out..?

Werken bij