Partners

Al meer dan 20 jaar helpen wij overheden bij digitalisering met onze softwareoplossingen en advies. Dit doen we direct met onze klanten, maar ook via onze partners. Op deze pagina lees je hoe wij jou als partner kunnen helpen bij het digitaliseren van de overheid.

In deze video vertelt Martina hoe Kodision overheden helpt bij digitalisering. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben als partner? Neem contact op via onderstaand formulier.

Software

Met digitale formulieren software TriplEforms digitaliseer je met gemak aanvraag- en werkprocessen. Ook voor complexe vraagstukken biedt TriplEforms de oplossing. TriplEforms voldoet aan de WCAG-richtlijnen, biedt ruime koppelmogelijkheden en is optimaal beveiligd. Om de aanvragen te verwerken is zaaksysteem KIM ontwikkeld. KIM is een gebruiksvriendelijk midoffice systeem dat onlangs is verreikt met nieuwe functionaliteiten en moderne look & feel.

Lees meer over onze software

Advies

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kodision gespecialiseerd in de overheid en haar specifieke domeinen. Onze experts ondersteunen overheden door het inrichten van bedrijfsprocessen en software, het begeleiden en ondersteunen van het ontwikkelproces & het bouwen en onderhouden van diverse no- en low-code applicaties. Denk aan onze eigen applicaties, maar ook Mendix, Pegasystems, OutSystems en BettyBlocks.

Neem contact op

Partners en klanten

Met onze software en adviesdiensten bedienen we lokale-, semi- en rijksoverheid. Dit doen we zowel direct als in nauwe samenwerking via partners. We zijn trots op onze samenwerkingen met: Software One (Comparex), De Staffing Groep, CGI, Ordina, HeadFirst, Between Staffing, ITAQ, YellowFriday en DICTU. Benieuwd hoe dit werkt? In deze klantcase lees je over onze samenwerking met partner HeadFirst en klant Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Lees klantcase

Lees onze blogs

Blijf op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt.


Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Ik kom graag met je in contact om de uitdagingen op het gebied van digitalisering bij overheden te bespreken.