026 365 3560 info@kodision.nl

grip op uitvoering en beleid

Lees hier klantcases

Oplossingen die werken voor de provincies

Dynamisch werkveld

Het werkveld van de provincie is de afgelopen jaren flink in beweging geweest. In het domein van zorg is veel gebeurd, net zoals bij handhaving en vergunningverlening.

Nieuw beleid moet snel vertaald kunnen worden naar producten en diensten. Een dynamische achtergrond waarbij een betrouwbare ICT-oplossing onmisbaar is.

Veelzijdige taken slim aanpakken

Provincies hebben veelzijdige taken. Denk aan taken op het vlak van ruimte, economie, infrastructuur en vervoer, cultuur, milieu, natuur, openbaar bestuur en financien.

Daarnaast is er kennisdeling en samenwerking met partners als gemeenten, waterschappen en veiligheidsregio’s. En natuurlijk het Rijk. Dat betekent dat het essentieel is om veelzijdige taken slim aan te pakken.

 

Kodision is trots om al jaren vol vertrouwen de partner van de provincies Zuid-Holland en Gelderland te zijn. Voor de provincie Gelderland staat niet alleen alle belangrijke informatie op de website, maar is er ook meer interactie tussen de organisatie en de inwoner. Het leeuwendeel van de provinciale diensten is digitaal aan te vragen.

Voor beide provincies zijn voorzieningen gekoppeld aan diverse bronsystemen. Met de verbeterde online dienstverlening is de provincie toegankelijker geworden voor inwoners en ondernemers. Niet alleen voor de gebruikers maar ook intern is er veel voordeel.

Online dienstverlening met slimme koppelingen betekende een enorme administratieve lastenverlichting.

Benieuwd naar wat Kodision voor jou kan beteken?

Onze specialist Ard gaat graag met je in gesprek.

Ard-van-Winden

Ard van Winden

Accountmanager

06 23 99 64 79

a.vanwinden@kodision.nl

Laat je overtuigen door onze klantcases

Provincie Zuid-Holland

Lees in deze klantcase over de digitale formulieren, beschikbaar vanuit een centrale bibliotheek, die zijn gerealiseerd met software van Kodision.

Gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein was op zoek naar een levrancier voor digitale formulieren. Kodision biedt de oplossing.

Gemeente Den Haag

Den Haag wil dat zijn burgers en ondernemers veel zaken online kunnen regelen. In de software van Kodision vonden zij de oplossing.

Wil jij meer weten over onze oplossingen of heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Onder andere deze gebruikers maken gebruik van Kodision oplossingen

Het laatste kodision nieuws

5 redenen waarom KIM een effectief zaaksysteem is

5 redenen waarom KIM een effectief zaaksysteem is

5 redenen waarom KIM een effectief zaaksysteem is Mohsen Azar, Software Engineer Een product waar ik bijna iedere dag mee werk is KIM. Dit doe ik met veel plezier. Sommige organisaties en bedrijven werken nog steeds met oudere zaaksystemen. Of met papier. Deze...

Zeg, wat doe jij nou de hele dag?

Zeg, wat doe jij nou de hele dag?

Zeg, wat doe jij nou de hele dag? Boy Thach, Lead Engineer Sinds een paar maanden word ik af en toe gevraagd om bij een sollicitatiegesprek aan te sluiten. Een onderwerp dat tijdens zo’n gesprek altijd wel aan bod komt is mijn functie als lead engineer binnen Kodision...

Share This