Release TriplEforms 4.3! Vlogserie deel 4: MijnOmgeving

Ard van Winden, Senior accountmanager

Wij vieren de release van TriplEforms 4.3. What’s new in deze verbeterde versie van TriplEforms?  Ard neemt je in een vlogserie mee door alle nieuwe en waardevolle functionaliteiten. 

MijnOmgeving is een losse module die je nu nog makkelijker koppelt met TriplEforms 4.3. TriplEforms 4.3 bevat alleen de technische voorbereiding. Collega Rob Elemans geeft je een kijkje in de MijnOmgeving.

Meer weten over de andere functionaliteiten in Tripleforms 4.3? Zie hieronder de andere vlogs uit de vlogserie. 

Bekijk de vlog TriplEforms 4.3 – TriplEforms Vault

Bekijk de vlog TriplEforms 4.3 – hoe werkt NLMaps?

Bekijk de vlog TriplEforms 4.3 – What’s new? 

Kijk eerst naar deel 4 over de MijnOmgeving:

Een overzicht van al onze laaste blogs en vlogs

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

Wat ik leerde van De Myers- Briggs Type Indicator® (MBTI)

In mijn job doe ik er alles aan om de beste mensen te vinden en die mensen op de juiste plaats te zetten. Want met de juiste medewerkers maken wij het verschil bij Kodision. Mensen die passen binnen onze strategie, maar ook bij onze kernwaarden:
Kodisianen zijn geïnteresseerd in anderen, kritisch, energiek en assertief. Dat vraagt natuurlijk zelfkennis en kennis van anderen. Wel zo handig als je veel in teams werkt!
Daarom bieden we in het eerste jaar van elke medewerker dit stukje zelfkennis aan door middel van een training; De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI). Je leert jezelf en de interactie met anderen (nog) beter begrijpen met MBTI. Het geeft je inzicht in wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Share This