Kodision mag een nieuwe klant verwelkomen in haar klantenkring! De EAU, European Association of Urology, heeft deze week een overeenkomst gesloten om gebruik te gaan maken van Resolve voor een aantal processen.

De cirkel is rond

De EAU gaat op korte termijn hun ‘Live Surgery’ en ‘Scholarship Application’ processen automatiseren en optimaliseren met behulp van Resolve. Daaropvolgend zal de EAU nog een aantal volgende processen zoals ‘Robotic Curriculum’ en ‘Guideliness’ gaan inrichten.

One day challenge met Resolve

Een Kodision consultant heeft het ‘Scholarship Application’ proces in de basis al opgesteld voor de EAU. Tijdens een workshop zal in samenwerking met de EAU dit proces worden afgerond zodat er snel gestart kan worden met het gebruik van het proces. Uiterlijk 31 december 2016 maakt de EAU gebruik van dit proces. Het ‘Live Surgery’ formulier zal middels de ‘one day challenge’ worden gerealiseerd. Tijdens deze ‘one day challenge’ gaat een Kodision consultant in samenwerking met de EAU in een dag een proces inregelen. De EAU kan vervolgens het proces verder optimaliseren en in gebruik nemen.

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe klant en kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking! Zou je ook meer willen weten over alle mogelijkheden van Resolve en hoe deze SaaS oplossing jouw dienstverlening nog beter maken? Wilt je ook evenaren hoe eenvoudig je Resolve inzet aan de hand van een ‘One Day Challenge’? Wij overtuigen je!