Processen optimaliseren in 1 dag

Processen optimaliseren in 1 dag. Resolve maakt het mogelijk! Binnen slechts één dag richten we je bedrijfsproces in. Daarna kun je het direct gebruiken. Hoe?
We leggen je stap voor stap uit welke mogelijkheden Resolve biedt.

Klachtenmanagement met Resolve | Resolve

Stap 1. Kies jouw oplossing

Je hebt de keuze uit twee soorten oplossingen:

  1. Een kant en klare oplossing, zoals bijvoorbeeld de Resolve klachtenoplossing. Hierin is een standaard klachtenproces in beeld gebracht dat je 1 op 1 kunt gebruiken in jouw bedrijf.
  2. Een oplossing op basis van een template of volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Hierin kan je alle processen afstemmen en aanpassen op jouw wensen en eisen.

Of je nu kiest voor een kant en klare oplossing of gebruik wilt maken van de gebruiksvriendelijke Resolve editor, er is altijd een oplossing die bij jouw wensen en ambities past.

> Meer over onze abonnementen
Processen automatiseren met software. Hoe werkt het? | Resolve

Stap 2. Personaliseer en creëer

Richt jouw processen in met de handige What You See Is What You Get (WYSISYG) editor. Ongeacht jouw kennisniveau kan je met Resolve aan de slag. Jouw IT afdeling heb je hiervoor niet nodig.

Processen automatiseren met software. Hoe werkt het? | Resolve

Stap 3. Gebruik en overtuig

Laat klanten en medewerkers gebruik maken van jouw processen en wees overtuigd van de eenvoud van Resolve. De zeer gunstige ontwikkeltijden en abonnementen maken Resolve de ideale oplossing voor de optimalisatie van al jouw bedrijfsprocessen.

> Ik wil een demo

Functionaliteiten

Dankzij de handige functionaliteiten kan je snel en eenvoudig jouw bedrijfsprocessen creëren. Laat je overtuigen van de kracht van Resolve.

Rapportagemogelijkheden met interactieve en gepersonaliseerde dashboards

Wat jouw idee ook is, dankzij de interactieve en gepersonaliseerde dashboards en rapportagemogelijkheden heb je altijd inzicht in de laatste cijfers. Jouw gegevens exporteren naar Excel behoort ook tot de mogelijkheden.

Koppeling met externe systemen op basis van open standaarden

Koppelingen met bronnen zoals de KvK, RDW, postcodetabellen en andere webservices worden eenvoudig geïntegreerd. Ook de koppelingen met onder andere DMS-, CMS- en CRM pakketten behoort tot de mogelijkheden.

Eenvoudig informatie modelleren

Resolve maakt het mogelijk om dankzij de handige WYSISYG editor informatie eenvoudig te modelleren. Ongeacht het kennisniveau van de gebruiker maak je met behulp van een dashboard, rollen en regels het proces inzichtelijk en begrijpelijk.

Uitgebreidde visuele audittrails

Dankzij visuele tijdlijnen krijg je real time inzicht in wijzigingen die gedaan zijn in het verloop van het proces. Zo stelt het jouw onderneming of toezichthouder in staat om transacties administratief te volgen en te controleren.

Naast deze functionaliteiten die in elke Resolve proces van toepassing zijn, beschikt het platform
over nog een groot aantal extra functionaliteiten die jouw bedrijfsprocessen vereenvoudigen.