Resolve, voor al je hospitality solutions

Wij begrijpen als geen ander dat het luisteren naar je gasten en het bieden van een goede gastvrijheid belangrijk zijn voor een geweldige gast ervaring. Of het nu gaat om de inrichting van een klachtenproces, het efficiënt inzetten van je personeel of de opvolging van KAM-richtlijnen. Resolve helpt je altijd met passende oplossingen voor al jouw hospitality processen. Binnen slechts één dag ben je online met een proces dat aansluit bij jouw behoeften. De tevredenheid van gasten, daar doe je het voor.

Klachten

Krijg de controle en het beheer over je klachten. Vanaf nu kunnen klachten van klanten, partners en medewerkers op elk moment worden onderhouden, overal en op elke device.

KAM

Vereenvoudig en verbeter continue je KAM processen voor je complete waardeketen. Kwaliteit, arbo, milieu & veiligheid, allemaal ondergebracht in Resolve.

Klantvragen en opvolging

Automatiseer en stroomlijn je dienstverlening om de tevredenheid van gasten te verbeteren. Houd controle over vragen, partners en alle uitbestede taken.

Personeelsefficientie

Zet je personeel het meest efficiënt in. De juiste mensen op het juiste tijdstip op de juiste plek.

Ticketing en servicecontracten

Optimaliseer de samenwerking met leveranciers. Beoordeel en controleer leveranciers in Resolve en verbeter je service- en onderhoudscontracten.

Luxury en gastvrijheid

Leg je gasten helemaal in de watten. Automatiseer alle luxueuze wensen in één Resolve oplossing.

Klanttevredenheid

Ontdek hoe klanten jouw zaak beoordelen met je eigen gemaakte enquêtes. Analyseer de resultaten en verhoog je klanttevredenheid.

Resolve computer

Wil je overtuigd worden van de kracht
van Resolve?

Om je te overtuigen van de ongekende eenvoud van Resolve, gaan wij graag met jou de uitdaging aan in de vorm van een ‘One Day Challenge’.

> Ik wil een One Day Challenge