Kodision is trots te kunnen melden dat MoreGrip zojuist als eerste partner getekend heeft voor Resolve! MoreGrip is een onderneming dat voortkomt uit Indoor Carwash, een bedrijf met een lange geschiedenis van automotive ondernemers en een diepgewortelde familiecultuur. Naast de interne inzet van Resolve bij MoreGrip, gaan ze ook aan de slag om andere autobedrijven kennis te laten maken met de eenvoud van het intuïtieve platform.

MoreGrip en Resolve

De wasstraatonderneming maakt momenteel gebruik van de Kodision software om hun schademeldingen af te handelen. Kodision consultants hebben in samenwerking met MoreGrip het schademeldingen proces ingericht in Resolve. Een behaald resultaat is dat alle schademeldingen voortaan volledig digitaal afgehandeld worden.

Dankzij de gunstige ontwikkel- en beheereigenschappen ziet MoreGrip mogelijkheden om meer dan alleen de afhandeling van schademeldingen via het platform in te richten. MoreGrip gaat zich inzetten om andere ondernemers in de mobiliteitsbranche te overtuigen van de ongekende eenvoud van het gebruik van Resolve.

Aantrekkelijk voor alle autobedrijven

MoreGrip zal verschillende oplossingen aanbieden aan Nederlandse autobedrijven. Naast een schademelding oplossing worden ook het automatiseren van proefritformulieren, klachten, persoonlijke beschermingsmiddelen en poetsopdrachten aangeboden aan de markt. Kernwoorden in deze processen zijn kwaliteit, effectief, efficiënt en kostenbewust.

Dankzij de modulair opgebouwde vorm van casemanagement is het afnemen van specifieke oplossingen aantrekkelijk en schaalbaar voor grote en kleine ondernemers.

Trots op de samenwerking met MoreGrip

Wij zijn ontzettend trots op de samenwerking met MoreGrip en kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking! Zou je meer willen weten over MoreGrip en alle mogelijkheden die zij bieden? Bezoek de website. Wilt u ook evenaren hoe eenvoudig u Resolve kunt inzetten? Wij overtuigen je graag!