Met Resolve maak je alle mogelijke oplossingen

We helpen je graag met oplossingen voor al je bedrijfsprocessen. Van simpel tot complex. Om je een voorbeeld te geven hebben we onderstaande oplossingen voor je uitgewerkt. Klik op de links voor meer informatie. En wil je Resolve live bekijken? Vraag dan snel de demo aan.

Klachten

Krijg de controle over klachten en los ze efficiënt op. Laat de medewerkers alleen de klachten zien die ook echt voor ze bedoeld zijn dankzij de handige routeringsmogelijkheden.

Klanttevredenheid

Ontdek hoe klanten jouw bedrijf beoordelen met je eigen klanttevredenheidsonderzoek. Analyseer de resultaten en verhoog je klanttevredenheid.

Ticketing & support

Met het unieke afhandelingsproces van Resolve wordt het afhandelen en beheren van alle tickets erg gemakkelijk. Een groot voordeel t.o.v. andere ticketingsystemen.

Rapportages

Stel zelf je rapportages naar wens samen, voeg ze samen in een pdf document en schedule ze (inplannen) om per e-mail te versturen naar jezelf en/of je team.

Resolve computer

Wil je overtuigd worden van de kracht
van Resolve?

Om je te overtuigen van de ongekende eenvoud van Resolve, gaan wij graag met jou de uitdaging aan in de vorm van een ‘One Day Challenge’.

> Ik wil een One Day Challenge