Resolve versus 4 formulierentools

Er zijn veel bedrijven die formulieren aanbieden. Wij hebben een aantal bedrijven van naam vergeleken met Resolve. En wat denk je?
Resolve scoort op veel punten uitzonderlijk hoger dan deze bedrijven.
Kijk en oordeel zelf.

 FormdeskCloudformzResolveBettyBlocksMoreapp
1. Wendbaarheid organisatie --++---
2. Realtime rapportagemogelijkheden----+-+-+
3. Time to marketnvtnvt++-nvt
4. Domeindeskundigheid intelligente intake----+++-
5. Tijdsbesparing in het proces--+++-
6. Styling en thema+++--niet bekend+
7.Proces op basis van condities--++++-+
8. Groeit mee met je organisatie+-+++++-
9. Multi-device------+++
10. PrijsVanaf
€ 49,- /
jaar
Vanaf
€ 39,95 /
jaar
Vanaf
€ 50,- / maand
Vanaf
€ 200,- / maand
Vanaf
€ 99,- /credits

  1. Door gebruik te maken van de formulierentool kan een bedrijf sneller inspelen op veranderingen. Bijvoorbeeld: een gemeente is een uitvoerende dienst (wetten). Deze wetten wijzigen nog wel eens. Je hoeft bij een wijziging niet helemaal nieuwe software te bouwen.
  2. Op elk gewenst moment inzicht in de ingevulde formulieren middels uitgebreide rapportagemogelijkheden. Zo krijg je bijvoorbeeld direct inzicht in doorlooptijd, oorzaak, soort klacht, audit trail, etc.
  3. De tijd die nodig is om wijzigingen door te voeren of een nieuwe oplossing live te zetten.
  4. Kennis op het gebied van dynamische vraag- en antwoordinteracties door complexe projecten die uitgevoerd zijn voor een groot aantal klanten. Aanvragen zijn intelligent door integratie met externe databronnen die bepalen of vragen wel of niet worden gesteld.
  5. De tijdsbesparing is tweeledig. Enerzijds de tijd die nodig is om een proces in te richten. Bestaande tools doen gemiddeld 2 weken over het inrichten van een proces exclusief de livegang. Met nieuwe tools kan dit al in een dag. Anderzijds de tijdsbesparing die plaatsvindt in het process zelf door een formulierentool te gebruiken. Taken in het proces worden door de tool automatisch afgehandeld i.p.v. handmatig
  6. Formulieren kunnen gemaakt worden conform de huisstijl van ieder bedrijf. Denk hierbij aan de kleuren van teksten en het toevoegen van afbeeldingen.
  7. Het ingevulde antwoord in het formulier bepaalt het proces. Vul je bijvoorbeeld bij vraag 1 antwoord A in, dan komt het formulier bij medewerker A terecht. Vul je bij vraag 1 antwoord B in en bij vraag 2 antwoord D, dan komt het formulier bij medewerker D terecht. Etc.
  8. De kosten voor de basistool zijn laag. Groei je als bedrijf en wil je gebruik gaan maken van de uitgebreidere mogelijkheden van de tool, dan kan dit eenvoudig.
  9. Beschikbaar voor alle devices als mobiel, tablet en desktop.
> Ik wil een demo